Anna Panna iesaka, ko celt galdā HelovīnosVirtuvē
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 20:00
  • NRA
  • 4

Anna Panna iesaka, ko celt galdā Helovīnos

Helovīns – laiks radošumam un iztēlei

Tuvojoties Visu svēto dienas priekšvakaram jeb Helovīnam, ir īstais laiks ļaut vaļu iztēlei un iedvesmoties nedaudz spocīgākām receptēm. Helovīns, ko visā pasaulē atzīmē 31. oktobrī, ir pazīstams ne tikai ar interesantiem un iztēles bagātiem tērpiem, bet arī ar unikāliem un gardiem našķiem, kas ikvienu satrauc un pārsteidz.

Laika pārbaude – šokolādes krēms

Kulinārijas blogere Anna Panna iesaka šogad pamēģināt izcila un pavisam vienkārša deserta recepti – šokolādes krēmu ar šokolādes cepumu smiltīm un želejas tārpiņiem. Šis deserts ne tikai izskatās lieliski, bet arī garšo fantastiskā veidā. Tas ir ideāls veids, kā iepriecināt viesus un radīt neprātīgu atmosfēru Helovīna svinību laikā.

Receptes sastāvdaļas

Lai pagatavotu šo šokolādes krēmu, jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas: - Tumšā šokolāde - Krējums - Šokolādes cepumi - Želejas tārpiņi dekorēšanai

Pagatavošanas process

Pagatavošana ir vienkārša un ātra. Vispirms izkausējiet tumšo šokolādi kopā ar krējumu, līdz masa kļūst viendabīga. Tad smalciniet šokolādes cepumus, lai iegūtu smiltīm līdzīgu konsistenci. Ērtajā traukā kārtīgi sajauciet šokolādes krēmu ar smiltīm un virsū uzlieciet želatīna tārpiņus, lai piešķirtu desertam to īsto Helovīna atmosfēru.

Noslēgumā – svinēt ar stilu

Šāds šokolādes krēms noteikti kļūs par zvaigzni uz jūsu Helovīna galda, radot gan prieku, gan nedaudz šausmu jūsu viesiem. Izmēģiniet šo recepti un padariet savus svētkus neaizmirstamus ar radošiem, garšīgiem un spocīgiem našķiem! Anna Panna pievērš uzmanību, ka radošumam vienmēr ir jābūt klātesošam, it īpaši, kad runa ir par svinībām un garšām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas