Ķirsis vēlas, lai Rīgas ielu seguma atjaunošanas darbu apjoms tuvojas 45 miljoniem eiro gadāRīgā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 18:30
  • NRA
  • 7

Ķirsis vēlas, lai Rīgas ielu seguma atjaunošanas darbu apjoms tuvojas 45 miljoniem eiro gadā

Ķirsis izsaka jauno mērķi

Ceturtdien preses konferencē Rīgas domes priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis (Jaunā Vienotība) izteica jaunu ambiciozu mērķi attiecībā uz galvaspilsētas infrastruktūras attīstību. Ķirsis paziņoja, ka nākamajos gados Rīgas ielu seguma atjaunošanas darbu apjomā jātuvojas 45 miljoniem eiro gadā.

Investīciju nepieciešamība

Šāda investīciju summa ir nepieciešama, lai uzlabotu Rīgas sabiedrisko transportu un veicinātu drošību uz ceļiem. Pēdējos gados ielu uzturēšana ir kļuvusi par arvien aktuālāku jautājumu, jo bojātas ielas apgrūtina ikdienas pārvietošanos un pastiprina negadījumu risku.

Plāni un redzējums nākotnei

Ķirsis arī norādīja, ka Rīgas dome plāno strādāt pie ielu seguma kvalitātes uzlabošanas, lai būtu iespējams efektīvāk izmantot piešķirtos līdzekļus. Dome cer, ka šādi pasākumi ne tikai uzlabos ceļu stāvokli, bet arī veicinās pilsētas pievilcību.

Sabiedrības atbalsts un iesaistīšanās

Preses konferencē Ķirsis uzsvēra arī sabiedrības lomu šī plāna īstenošanā. Lai sasniegtu nospraustos mērķus, ir svarīgi, lai iedzīvotāji sniedz savu atbalstu un iesaistās diskusijās par ielas infrastruktūras attīstību. Rīgas dome plāno organizēt sabiedriskās apspriedes un aptaujas, lai iegūtu iedzīvotāju viedokļus un ierosinājumus.

Secinājums

Rīgas ielu seguma atjaunošana ir būtisks solis uz priekšu, lai nodrošinātu modernu un drošu transporta sistēmu galvaspilsētā. Ķirša izvirzītais mērķis ir aktīvs solījums, kas varētu uzlabot ikdienas dzīves kvalitāti Rīgas iedzīvotājiem un apmeklētājiem. Tuvākajās nedēļās sagaidāmi papildus plašāki plānošanas un īstenošanas soļi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas