Semeņaks: "Rīgā būs labākais futbola šovs pasaulē"Futbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Semeņaks: "Rīgā būs labākais futbola šovs pasaulē"

Rīgas Futbola Sezona: Jaunais Pasaules Kauss 3x3 futbolā

Šī gada novembrī Rīga kļūs par futbola centrālpli. Ar lielu un ilgu darbu, kā arī strateģisku plānošanu, ielu futbola sezonas kulminācija norisināsies tieši mūsu galvaspilsētā. Par to informēja "Ghetto Football" līderis Antons Semeņaks, sniedzot interviju portālam Sportacentrs.com.

Ghetto Football: Intensīvs darbs un panākumi

Semeņaks uzsvēra, cik svarīgs ir šis notikums ne tikai "Ghetto Football" komandai, bet arī Latvijas futbola sabiedrībai kopumā. Viņš atklāja, ka šis ir rezultāts ilgstošam darbam un centieniem, lai sagatavotu Rīgu kā piemērotu vietu starptautiskām sacensībām. "Mēs esam strādājuši gadiem ilgi, lai radītu neaizmirstamu pieredzi gan dalībniekiem, gan skatītājiem," teica Semeņaks.

Palielinās interesi par ielu futbola turnīriem

Ielu futbols ir strauji pieaudzis ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē. Semeņaks norādīja, ka šāda veida sacensības piedāvā unikālu pieredzi – tās ir aizraujošas un intensīvas, jo komandas sacenšas dažādās 3x3 formātā. Arī Rīgas pasākums sola būt "labākais futbola šovs pasaulē", kā to apgalvo Semeņaks.

Ko sagaidīt no turnīra?

Turnīrs solās būt ne tikai sportiska konfrontācija, bet arī kultūras pasākums, kas apvienos dažādas kultūras un cilvēkus no visām pasaules malām. Rīgas ielās būs iespējams izbaudīt ne tikai azartu futbolā, bet arī muzikālas performances, radošās darbnīcas un citu aktivitāšu klāstu. Semeņaks ar optimismu apliecināja, ka šis notikums kļūs par neaizmirstamu pieredzi gan dalībniekiem, gan skatītājiem. Ar vēlmi apvienot cilvēkus un radīt neaizmirstamas atmiņas, Rīga ir gatava uzņemt ielu futbola entuziastus un ar nepacietību gaida tuvojošos turnīru.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas