Itāļu sērfošanas zvaigzne traģiski gājusi bojā pēc sastapšanās ar zobenziviPasaulē
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 16:30
  • NRA
  • 7

Itāļu sērfošanas zvaigzne traģiski gājusi bojā pēc sastapšanās ar zobenzivi

Traģiska nelaime Indonēzijā

Itāļu sērfošanas zvaigzne Džūlija Manfrīni, 36 gadus veca, traģiski zaudējusi dzīvību Indonēzijas Masokutas salas krastā. Šī traģiskā notikuma cēlonis bija negaidīta sastapšanās ar zobenzivi, kas izlēca no ūdens un ietriecās Manfrīni krūtīs.

Detāli notikuma izklāsts

Saskaņā ar ziņām no "mirror.co.uk", šis incidents notika, kad Džūlija bija sērfošanas treniņā, izbaudot viļņu romantiku. Bez šaubām, tas bija šokējoši gan viņai, gan apkārtējiem, jo tāda veida negadījumi ir diezgan reti, taču tie var izrādīties letāli.

Atvērts jauns posms sērfošanas pasaulē

Džūlija bija ne tikai talantīga sērferes, bet arī iedvesmojoša personība daudzām jaunām meitenēm sērfošanas pasaulē. Viņas nāve ir zaudējums visai sērfošanas kopienai, un viņa paliks atmiņā ne tikai ar saviem sportiskajiem panākumiem, bet arī ar dedzību un apņēmību, kas iedvesmoja citus.

Reakcijas no kopienas un sekotājiem

Sociālajos tīklos Džūlijas sekotāji un sērfošanas entuziasti ir izteikuši savu līdzjūtību un atbalstu viņas ģimenei un draugiem. Mēs varam būt pārliecināti, ka Džūlijas mantojums turpinās dzīvot caur viņas faniem un šī sporta veida attīstību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas