Rīgā šosezon pabeigti ielu remonti 27 miljonu eiro vērtībā; vietām darbus pārceļ uz nākamgadu
Latvijā
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 17:29
  • LSM
  • 5

Rīgā šosezon pabeigti ielu remonti 27 miljonu eiro vērtībā; vietām darbus pārceļ uz nākamgadu

Ielu remontdarbi Rīgā: 27 miljoni eiro investīcijās

Šī sezona Rīgā iezīmējusies ar ievērojamu progresu ielu remontdarbu jomā, jo šogad ieguldīti 27 miljoni eiro. Rīgas mērs Vilnis Ķirsis ("Jaunā Vienotība") ceturtdien, 24. oktobrī, paziņoja, ka lielākajā daļā ielu darbi ir pabeigti un to kvalitāte novērtējama kā laba.

130 ielas – panākumi un izaicinājumi

Pašvaldība 2023. gada sezonā īstenoja ambiciozu plānu, kas paredzēja remontdarbus vairāk nekā 120 ielās. Šie darbi bieži vien ietvēra seguma atjaunošanu, kas uzlabos gan gājēju, gan autotransporta kustību. Lai gan liela daļa projektu ir veiksmīgi pabeigti, tomēr ir ielas, kuru remonti tiks pārcelti uz nākamo gadu.

Nākamā gada plāni un izaicinājumi

Rīgas dome jau plāno nākamā gada darbus, pievēršot uzmanību vietām, kur šogad darbi nav pabeigti. Tas atspoguļo ne tikai aktīvo attīstību pilsētā, bet arī apņēmību risināt izaicinājumus, kas radušies šīs sezonas laikā. Rīgas pašvaldība apņemas turpināt investēt pilsētas infrastruktūras uzlabošanā, nodrošinot gan drošākus, gan labākus braukšanas apstākļus.

Kopīga pilsētas attīstības vīzija

Būtībā šā gada veiksmīgie projektēšanas un remonta darbi ir sengaidīts solis ceļā uz Rīgas ilgtspējīgu attīstību. Rīgas mērs uzsver, ka tas ir tikai sākums ambiciozam nākotnes plānam, kurā tiks ņemti vērā iedzīvotāju viedokļi un vajadzības, lai veidotu Rīgu par labāku dzīvesvietu visiem tās iedzīvotājiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas