Sākusies vēsturiskās spēlfilmas Zeme, kas dzied biļešu iepriekšpārdošanaZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Sākusies vēsturiskās spēlfilmas Zeme, kas dzied biļešu iepriekšpārdošana

Gaida vēsturisko vakarā

Sākusies biļešu tirdzniecība uz vienu no pēdējos gados gaidītākajām latviešu spēlfilmām – “Zeme, kas dzied”. Režisora Māra Martinsona un scenārija līdzautora Daiņa Īvāna veidotā filma sola būt notikums, kas pulcēs plašu skatītāju loku.

Lieliskas gaidas un inovatīva pieeja

Filma “Zeme, kas dzied” ir ne tikai vēsturiska drāma, bet arī saistoša un emocionāla stāsta attēlojums par Latvijas kultūras mantojumu. Filmas veidotāji uzsver, ka šis ir unikāls projekts, kas piedāvā jaunu skatījumu uz mūsu vēsturi un identitāti, izmantojot mūsdienīgas kino tehnoloģijas un pieejas.

Biļešu iegāde un pirmizrāde

Biļetes uz “Zeme, kas dzied” jau ir pieejamas iegādei kinoteātros visā Latvijā. Filmas pirmizrāde ieplānota nākamā mēneša sākumā, un ventspilnieki jau tagad var rezervēt vietas, lai būtu starp pirmajiem, kas redz šo vēsturisko darbu.

Uzmanības centrā

Lai arī filma ir iecerēta kā izklaides forma, tās veidotāji cer, ka tā palīdzēs skatītājiem labāk izprast Latvijas vēsturi un tās nozīmi šodienas sabiedrībā. “Zeme, kas dzied” solās kļūt par iedvesmojošu un pārdomu raisošu piedzīvojumu gan jauniem, gan vecākiem skatītājiem.

Noslēgumā

Gaidāmā filma “Zeme, kas dzied” jau izsaukusi lielu interesi un atsaucību, un biļešu iepriekšpārdošana ir pierādījums tam, ka latviešu kino ir dzīvotspējīgs un spēj piesaistīt plašu auditoriju. Neaizmirstiet iegādāties biļetes savlaicīgi, lai nepalaistu garām šo vēsturisko notikumu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas