Ten Hags par "Manchester United" sezonas sākumu: "Nav iemesla panikai"Futbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Ten Hags par "Manchester United" sezonas sākumu: "Nav iemesla panikai"

Sezonas sākuma apstākļi

Šajā sezonā Mančestras "United" ir piedzīvojusi grūtu sākumu, ieņemot tikai 13. vietu Anglijas Premjerlīgas kopvērtējumā. Komandas sniegums ir radījis sarunas un bažas starp faniem un komentētājiem, īpaši ņemot vērā gaidītās ambīcijas un cerības. Turklāt Eirokausu sezona ir sākusies ar vilšanos, ko daudzi uzskata par nopietnu triecienu kluba prestižam.

Ten Haga nostāja

Neskatoties uz grūtībām, galvenais treneris Eriks ten Hags ir izteicies, ka nav iemesla panikai. Viņš uzsver, ka komanda strādā pie dažādiem aspektiem, lai uzlabotu sniegumu. Ten Hags pārliecina, ka ir svarīgi palikt mierīgiem un turpināt koncentrēties uz uzdevumu. Viņa redzējums par komandu ietver ilgtermiņa plānošanu un izaugsmi, nevis vienkārši rezultātu analīzi.

Fanu reakcija

Fani ir bijuši kritiski par komandas sniegumu un Ten Haga taktiskajiem lēmumiem. Daudzi uzskata, ka nepieciešama steidzama rīcība, lai novērstu krīzes turpināšanos. Taču Ten Hags cer, ka fani sapratīs, ka komanda ir procesā, un drīzumā varēs redzēt uzlabojumus.

Skats nākotnē

Paredzams, ka tuvākajos mačos Mančestras "United" centīsies atgūties un uzlabot savu sniegumu. Ten Hags uzsver, ka viņa mērķis ir izstrādāt konkurētspējīgu komandu, kas spēj cīnīties gan vietējā, gan starptautiskajā līmenī. Ar optimistisku skatījumu un komandai jāuzņemas atbildība, lai pierādītu, ka viņi var pacelties no grūtā sākuma.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas