• 2024. gada 27. jūlijs 21:43
  • Delfi
  • 7

Tieslietu akadēmijas izveidei pārbūvēs ēku 11. novembra krastmalā

Tieslietu akadēmijas izveidei nepieciešamā ēka Rīgā

Rīga, 11. novembra krastmalā, plānota ievērojama pārmaiņa, kas saistīta ar Tieslietu akadēmijas izveidi. SIA "Tiesu namu aģentūra" ir noslēgusi līgumu ar SIA "Monum", paredzot ēkas pārbūvi, kas izmaksās 6,5 miljonus eiro.

Akadēmijas telpu pielāgošana

Šis projekts paredz, ka ēka tiks pielāgota Tieslietu akadēmijas vajadzībām, nodrošinot studentiem mūsdienīgu un funkcionālu mācību vidi. Būvkompānija "Monum" uzsver, ka telpu pārbūve radīs jaunas iespējas mācību procesam, kā arī uzlabos akadēmijas sniegtos pakalpojumus.

Investīciju nozīme izglītībā

Ieguldījumi šādās izglītības iniciatīvās ir svarīgi ne tikai Tieslietu akadēmijas attīstībai, bet arī valsts kopējai izglītības sistēmai. Izveidojot modernākas mācību telpas, tiek veicināta kvalitatīvas izglītības nodrošināšana, kas ir būtiska ikvienam studentam, kas vēlas sekmīgi iekļauties tiesību nozarē.

Turpmākie soļi projekta īstenošanā

Ar līguma parakstīšanu sākas projekta īstenošanas posms. Plānotie darbi tiks veikti saskaņā ar iepriekš izstrādātu grafiku, ar mērķi pabeigt pārbūvi tuvākajā nākotnē. Tieslietu akadēmijas izveide Rīgā, 11. novembra krastmalā, ir solis uz priekšu tiesību zinātņu attīstībai Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas