• 2024. gada 10. augusts 09:30
  • TV3
  • 12

Trīs mēnešus vecais runcītis Pekars un kaķenīte Daina meklē mājas

Brālītis un māsiņa meklē mīlošas mājas

Dzīvnieku patversmē “Dzīvnieku draugs” ir ieradušies divi mazi kaķēni – trīs mēnešus vecais runcītis Pekars un viņa māsiņa Daina. Šie mazie draugi ir piedzimusi bezsaimnieku kaķenei, un tagad viņi meklē siltas un mīlošas mājas, kur pavadīt savu dzīvi. Viņu nevainīgās acis un rotaļīgā daba ir spējīgas iekarot ikviena sirdi.

Par Pekaru un Dainu

Pekars ir dzīvīgs un ziņkārīgs runcītis, kurš mīl izpētīt apkārtni un rotaļāties ar visiem pieejamiem priekšmetiem. Viņa dienas paiet, spēlējoties ar Dainu un daloties brīžos, kad gribas atpūsties. Daina, savukārt, ir maiga un sirsnīga kaķenīte, kura labprāt sēdētu blakus un saņemtu mīļus glāstus. Abi kaķēni ir sabiedriski un labi sader ar citiem dzīvniekiem.

Palīdzība, kas nepieciešama

Diemžēl, bez mīlošām mājām šiem kaķēniem ir grūti izdzīvot. Nepieciešams atrast cilvēku, kas ir gatavs uzņemties atbildību par viņu aprūpi un sniegt viņiem drošu dzīvesvietu. "Dzīvnieku draugs" patversmē ir apņemšanās atrast ikvienam dzīvniekam piemērotus saimniekus, un šo kaķēnu gadījumā viņi cerēs uz ātru māju atradumu.

Kā palīdzēt?

Ja kādam no jums ir vieta savā sirdī un mājās, lai uzņemtos Pekaru un Dainu, lūdzu sazinieties ar “Dzīvnieku draugs” patversmi. Apmeklējot patversmi, varat ne tikai iepazīt šos burvīgos kaķēnus, bet arī uzzināt vairāk par citiem dzīvniekiem, kuri meklē mājas. Katrs lēmums adopcijai nozīmē jaunu cerību un iespēju tiem mazajiem, kuri meklē mīlestību un siltumu. Kopā varam dot iespēju šiem kaķēniem sākt jaunu dzīvi, piepildītu ar laimi un mīlestību!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas