Trīs nedēļas pirms sezonas sākuma Atlanta pastiprina aizsardzības bastionusCiti sporta veidi — Amerikāņu futbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Trīs nedēļas pirms sezonas sākuma Atlanta pastiprina aizsardzības bastionus

Atlanta "Falcons" uzlabo aizsardzību pirms sezonas

Līdz Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas sākumam ir palikušas tikai trīs nedēļas, un komandas strauji veic pēdējās sagatavošanās. Atlanta "Falcons" ir paziņojusi par jaunākajiem darījumiem, kas stiprina viņu aizsardzību un liek cerības uz veiksmīgu sezonu.

Jauni akcenti aizsardzībā

"Falcons" ir piesaistījuši divus izcilus aizsardzības spēlētājus. Tika paziņots, ka komanda ir panākusi vienošanos ar Metjū Džudonu, kurš iepriekš spēlēja Bostonas "Patriots" rindās. Džudons, kurš ir pierādījis sevi kā stabils aizsargs, noteikti pievienos spēku un pieredzi "Falcons" aizsardzības līnijā. Papildus tam, Atlanta ir parakstījusi brīvo aģentu Džastinu Simonsu, kurš pirms tam spēlēja Denveras "Broncos". Šis darījums vēl vairāk nostiprina komandas aizsardzību, padarot to par nopietnu spēlētāju tuvojoties sezonai.

Sezonas sagatavošanās un izredzes

Treniņnometnes laikā "Falcons" pastiprina savas uzbrukuma un aizsardzības shēmas, sākot no pamatprincipiem un noslēdzot ar taktiskām niansēm, kas nepieciešamas, lai sasniegtu izcilus rezultātus sezonā. Ar jaunajiem spēlētājiem sastāvā, komanda plāno uzlabot aizsardzības statistiku un būs jāseko līdzi, kā viņi sadarbosies ar pārējiem komandas dalībniekiem. Līdz regulārās sezonas sākumam Atlanta "Falcons" turpinās pielāgot savu komandas struktūru, cerot, ka šie jauniegūtie spēlētāji dos viņiem nepieciešamo priekšrocību cīņā par uzvarām. Tagad atliek tikai gaidīt un redzēt, kā šie darījumi ietekmēs komandas sniegumu laukumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas