• 2024. gada 14. augusts 11:50
  • TV3
  • 9

UFC boss Vaits par Makgregora atgriešanos oktagonā: Mēs kaut ko izdomāsim, bet ne šogad

UFC prezidents sniedz skaidrojumu par Makgregora atgriešanos

Ilgi gaidītā īru jauktās cīņu mākslas (MMA) cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās oktagonā būs jāatliek uz nenoteiktu laiku. UFC prezidents Deina Vaits otrdien, pēc turnīra "Dana White’s Contender Series", paziņoja, ka Makgregora cīņa nenotiks šogad. Šīs ziņas radīja daudz diskusiju cīņu fanu vidū, kuri ar nepacietību gaidīja skandalozā cīkstoņa atgriešanos.

Makgregora atgriešanās plāni

Vaits uzsver, ka UFC vienmēr rūpējas par saviem sportistiem un vēlas nodrošināt, lai viņi atgriežas tikai tad, kad ir pilnībā gatavi. “Mēs kaut ko izdomāsim, bet ne šogad,” sacīja Vaits, tādējādi norādot, ka lēmumi par Makgregora nākotni tiks pieņemti rūpīgi un pārdomāti. Viņa teiktais liek noprast, ka organizācija nevēlas steigties, jo vērtē sportista fizisko un emocionālo gatavību.

Fanu reakcija un nākotnes perspektīvas

Cīņu entuziasti un Makgregora fani sociālajos tīklos pauduši dažādas emocijas par šo jauno attīstību. Daļa no viņiem pauž viedokli, ka labāk gaidīt kvalitatīvu atgriešanos, nekā redzēt cīkstoni ringā bez nepieciešamās sagatavošanās. Tomēr citi vēl joprojām ir vīlušies, gaidot, kad viņu mīļotais cīkstonis atkal uzstāsies visaugstākajā līmenī.

Noslēgumā

Kamēr Vaits un UFC plāno nākotnes stratēģiju attiecībā uz Makgregoru, cīņu pasauli joprojām satrauc šis notikums. Cik ilgi cīkstonis paliks malā un kādu virzienu ņems viņa karjera nākotnē — tas joprojām paliek neskaidrs. Makgregora atgriešanās ir neapšaubāmi viens no gaidītākajiem notikumiem MMA pasaulē, un tās iznākums varētu būt noteicošs gan viņa, gan organizācijas nākotnei.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas