Uzvedums "Dziesma dejo. Deja skan" atgriežas ar jaunu eposuKultūra
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 19:00
  • NRA
  • 2

Uzvedums "Dziesma dejo. Deja skan" atgriežas ar jaunu eposu

Jauna dejas epizode Mežaparkā

Uzvedums “Dziesma dejo. Deja skan” atgriežas ar jaunu un aizraujošu dejas eposu “Düna”. Šis pasākums notiks jau šovasar, 8. un 9. augustā Mežaparka Lielajā estrādē, kur skatītājiem būs iespēja piedzīvot unikālu māksliniecisko pieredzi, kas apvienos dažādas dejas formas un kultūras.

Aicinājums dalībniekiem

Organizatori ir paziņojuši par dalībnieku pieteikšanos, aicinot aktīvi piedalīties visus korus, deju kolektīvus, folkloras kopas, kā arī neaizmirstamos nepieradināto tautas deju dejotājus. Šī ir lieliska iespēja radošajiem māksliniekiem parādīt savus talantus un izcelt amatiermākslas saknes, kā arī bagātināt dejas eposu ar dažādiem izpildījumiem.

Dejas un dziesmas apvienojums

“Düna” solās būt notikums, kas apvieno mūziku, deju un dziesmu, radot īpašu atmosfēru, kurā izjūtams tautas kultūras mantojuma spēks. Ar šāda veida projekta palīdzību, organizatori vēlas atjaunot interesi par latviešu tautas tradīcijām un laikmetīgajām izpausmēm, sniedzot platformu radošiem kolektīviem.

Iespēja piedalīties un gūt pieredzi

Šī ir ne tikai izrāde, bet arī iespēja sabiedrībai iepazīt un novērtēt dažādas dejošanas tradīcijas. Dalībnieki būs aicināti ne tikai dejot, bet arī mijiedarboties ar skatītājiem, radot interaktīvu gaisotni, kas ļaus pievienoties tradicionālajām dejām un dziesmām ikvienam apmeklētājam. Neatsakieties no šīs unikālās iespējas būt daļai no ceturtās sezonas “Dziesma dejo. Deja skan” – pasākuma, kas atkārtoti pierāda, ka latviešu kultūra un tradīcijas ir dzīvas, attīstoties un pielāgojoties mūsdienu ritmam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas