Vīrietis, kurš par pasaules apceļošanu ieguvis Ginesa rekordu, atklāj, viņaprāt, divus nepievilcīgākos galamērķusDzīvesstils
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 13:30
  • NRA
  • 3

Vīrietis, kurš par pasaules apceļošanu ieguvis Ginesa rekordu, atklāj, viņaprāt, divus nepievilcīgākos galamērķus

Tituls: Ginesa rekorda turētājs atklāj nepatīkamos galamērķus

Vīrietis, kurš mūžā ir pavadījis vairāk nekā 31 000 stundu lidmašīnās, Freds Finns, ir ieguvis Ginesa pasaules rekordu par viņa ceļošanas hobiju. 84 gadus vecais ceļotājs, kurš 1983. gadā ieguva šo prestižo balvu, ir apceļojis daudzus pasaules nostūrus un redzējis visdažādākās kultūras un ainavas. Tomēr viņa ceļojumu piedzīvojumi nav bijuši vienmēr pozitīvi.

Divi nepievilcīgi galamērķi

Intervijā ar žurnālu "The Sun" Freds neslēpa savu viedokli par diviem galamērķiem, kurus viņš uzskata par nepievilcīgiem un nebaudāmiem. Viņš uzskata, ka šie galamērķi nekādā veidā neatbilst ceļotāja ideālajiem standartiem un rada nepatīkamu pieredzi.

Pieredze un viedoklis

Freds uzsvēra, ka, neskatoties uz to, ka viņš ir apmeklējis daudzus skaistus un unikālus mērogus, ir vietas, kuras viņam vienkārši nepatika. Viņš aicina ceļotājus apzināties, ka arī slaveni galamērķi var būt vilšanās, un iepriekš jāizpēta, ko tiešām var piedāvāt šīs vietas. Freda atklājumi var kalpot par vērtīgu norādi ceļotājiem, kuri plāno savus nākamos piedzīvojumus. Iespējams, ka viņa pieredze palīdzēs citiem izvairīties no garlaicīgām un veltīgām ceļojumu izvēlēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas