• 2024. gada 6. septembris 22:37
  • Delfi
  • 28

Valsts policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo Lindu Zenteli

Valsts policija uzsāk meklēšanu

Valsts policijas Rietumzemgales iecirkņa amatpersonas ir uzsākušas aktīvu meklēšanu, lai atrastu bezvēsts prombūtnē esošo Lindu Zenteli. 1984. gadā dzimusī sieviete pēdējo reizi tika redzēta 2023. gada 6. septembrī Dobelē, Muldavas ielā, ap pulksten 19.30. Informācija par viņas atrašanās vietu pašlaik nav zināma, un policija aicina sabiedrību sniegt jebkādu informāciju, kas varētu palīdzēt viņu atrast.

Apraksts un pazīmes

Linda Zentele ir vidēja auguma, ar tumšiem matiem un acīm. Viņas ģimene ir noraizējusies par viņas drošību un lūdz ikvienu, kuram ir kāda informācija par viņas iespējamo atrašanās vietu, sazināties ar policiju. Tiek uzsvērts, ka katra sīka informācija var būt izšķiroša.

Aicinājums sniegt informāciju

Valsts policija mudina iedzīvotājus būt modriem un informēt par jebkādām aizdomīgām aktivitātēm vai redzētām personām, kas varētu atbilst Lindu Zenteli. Informāciju var sniegt, zvanot uz policijas diennakts tālruni vai apmeklējot tuvāko policijas iecirkni. Policija uzsver, ka pilsoniskā līdzdalība ir būtiska, lai veiksmīgi atrastu trūkstošos cilvēkus.

Sabiedrības reakcija

Jau kopš ziņu par bezvēsts prombūtnē esošo Lindu Zenteli izplatīšanas, sociālajos tīklos ir novērojama aktīva sabiedrības reakcija, – daudzi cilvēki izsaka atbalstu un piedāvā palīdzību meklēšanā. Tomēr Jānat un policija aicina būt uzmanīgiem ar neapstiprinātām informācijām, ievērojot privātumu un cieņu pret sievietes ģimeni, kas šobrīd pārdzīvo grūtu laiku.

Noslēgums

Valsts policija stingri strādā, lai rastu Lindas Zenteles pazušanu un aicina ikvienu, kuram ir informācija par šo gadījumu, nekavējoties ziņot. Policijas darbinieki tic, ka kopīgiem spēkiem un sabiedrības palīdzību būs iespējams atrast Lindu un atgriezt viņu drošībā mājās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas