• 2024. gada 6. septembris 15:30
  • NRA
  • 8

VIDEO. "26 briljanti, princeses dimants, gandrīz divi karāti, visaugstākās pakāpes zelts!" Liene rāda savu saderināšanās gredzenu

Video skaties šeit

Jauns posms Lienes un Jura attiecībās

Lielas svinības notikušas šova “Slavenības. Bez filtra” dalībnieku Lienes Ušakovas un Jura Zundovska dzīvē. Abi ievērojami paaugstinājuši savas attiecības, sperot nākamo soli uz mīlestības ceļa. Pāris, kurš jau ilgāku laiku iepriecinājis savus fanus ar savu romantiku, tagad savās attiecībās ir sasniedzis jaunu līmeni – saderināšanos.

Jura emocionālais solījums

Juris, izrādot īpašu mīlestību un apņēmību, ir iegādājies iespaidīgu saderināšanās gredzenu. “Es gribu pavadīt savu dzīvi kopā ar Lieni, un šis gredzens simbolizē manu apņemšanos,” Juris atzina, kad dalījās ar savām jūtām. Šis solījums ir ne tikai simbolisks, bet arī praktisks, jo abi ir gatavi uzsākt dzīvi kopā kā oficiāli saistīti partneri.

Briljanta gredzens ar stāstu

Saderināšanās gredzens, ko Juris izvēlējās Lienei, ir īpaši izsmalcināts. Tas ir izgatavots no visaugstākās pakāpes zelta, un tajā iestrādāti 26 briljanti, kas kopā veido divus karātus. “Šis gredzens ir ne tikai skaists, bet tam ir arī emocionāla vērtība. Es ceru, ka tas Lienei atgādinās par manu mīlestību katru dienu,” piebilda Juris.

Liene lepojas ar dārgumu

Liene, uzzinot par Jura pārsteigumu, bija priecīga un emocionāla. Viņa dalījās ar viesiem un saviem faniem savās sajūtās, sakot, ka šis gredzens pārspējot viņas cerības. Viņa lepojas gan ar grezno rotu, gan ar to, ka atradusi cilvēku, ar kuru vēlas dalīties dzīvē.

Skatieties video!

Neaizmirstiet noskatīties video, kurā Liene demonstrē savu jauno saderināšanās gredzenu un dalās ar domām par šo nozīmīgo posmu viņas un Jura dzīvē. Tas ir pats labākais veids, kā piedzīvot viņu prieku un mīlestību!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas