Video: kuram bija skaistākais vārtu guvums? Visi NHL vārtsargu precīzie metieniSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Video: kuram bija skaistākais vārtu guvums? Visi NHL vārtsargu precīzie metieni

Video skaties šeit

Filips Gustavsons izpilda vēsturisku soli

Zviedrija izcēlās ar saviem hokeja talantiem, un šoreiz tas saistīts ar Minesotas “Wild” vārtsargu Filipu Gustavsonu. Spēlē pret Sentluisas “Blues” viņš kļuva par pirmo vārtsargu šajā sezonā, kas guvis vārtus. Šis notikums ne tikai iepriecināja hokeja fanus, bet arī iezīmēja jaunu lappusi NHL vēsturē.

Vārtu guvumi vārtsargu vidū

Līgas vēsturē šādi gadījumi ir notikuši tikai 18 reizes, un vārtsargu gūti vārti ir kļuvuši par īstu retumu hokeja pasaulē. Šāda veida rezultativitāte ne vienmēr tiek sagaidīta no šiem spēlētājiem, tomēr tā pierāda, ka vārdus var izdarīt vairāk nekā tikai aizsardzības darbos.

Edgars Masaļskis – leģendas statusā

Šajā cieņu izsakošajā sarakstā ar savu vārtu guvumu var lepoties arī Latvijas hokeja leģenda Edgars Masaļskis. Viņa panākumi ne tikai iedvesmo jaunos hokejistus, bet arī uzmanību pievērš Latvijas hokeja leģendām, kuras jau daudzus gadus sniedz ieguldījumu šajā sporta veidā.

Kurš ir skaistākais vārtu guvums?

Interesanti, ka šī notikuma dēļ fani sāk izteikt dažādas domas un viedokļus par to, kurš no vārtsargiem varētu tikt uzskatīts par skaistāko vārtu guvumu īpašnieku. Arī sociālajos tīklos tiek diskutēts par šiem iegūtajiem vārtiem. Tas ir lielisks veids, kā sporta sabiedrība var veidot tās dinamiku un diskutēt par neparastajiem momentiem.

Noslēgumā

Filips Gustavsons un citi vārtsargi, kas ir pierādījuši savu talantu, ir radījuši jaunas diskusijas par hokeja spēli un tās niansēm. Vārtu guvums no vārtsarga ir ne tikai retums, bet arī simbols tam, cik daudzpusīgs var būt hokeja spēlētājs. Hokeja fani ir sajūsmā, un pēc šī unikālā notikuma gaidīs vēl vairāk iespaidīgu brīžu šīs sezonas laikā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas