VIDEO: mati ceļas stāvus! Apkopēja pieķērusies augstceltnes 15. stāva loga palodzeiĀrzemēs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

VIDEO: mati ceļas stāvus! Apkopēja pieķērusies augstceltnes 15. stāva loga palodzei

Video skaties šeit

Šaušalīgais incidents Brazīlijā

Brazīlijā notika šokējošs incidents, kad logu mazgātāja nonāca dzīvībai bīstamā situācijā. Strādājot 15. stāvā, viņai paslīdēja kāja un, neskatoties uz visiem centieniem, viņa nokļuva uz loga palodzes, kur nācās izdzīvot kritiskos apstākļos.

Brīnumainā glābšana

Pagaidām nav skaidrs, kā ilgi logu mazgātāja palika šajā neapskaužamajā situācijā, taču ir skaidrs, ka viņai nācās paļauties uz savām spējām un aukstasinību. Glābēji ieradās, lai palīdzētu viņai, taču šajā brīdī viss atkarīgs bija no viņas paša spēka un izturības.

Kādas mācības varam gūt?

Šis incidents atgādina, cik svarīgi ir ievērot drošības noteikumus, strādājot augstumā. Logu mazgātājiem un citiem darbiniekiem, kuri strādā līdzīgās augstumos, jābūt aprīkotām ar atbilstošu drošības tehniku un jābūt prasmīgiem savu ķermeņu kontroli, lai izvairītos no bīstamām situācijām.

Kopības sajūta un cilvēku solidaritāte

Šādās situācijās sabiedrība bieži vien izrāda lielu solidaritāti. Cilvēki sociālajos tīklos dalījušies ar savām domām par šī notikuma sekām un izrādījuši atbalstu varonīgajai logu mazgātājai. Cerams, ka nākotnē tiks veiktas izmaiņas, lai uzlabotu darbinieku drošību šādā darbībā.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas