Video: Pēc pretinieka rupjības "Fenerbahce" līderis dodas aizstāvēt Žagaru Basketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Video: Pēc pretinieka rupjības "Fenerbahce" līderis dodas aizstāvēt Žagaru

Video skaties šeit

Spēle ar pārsteigumu un spriedzi

ULEB Eirolīgas spēle starp Artūra Žagara pārstāvēto Stambulas "Galatasaray" un Berlīnes "Alba" risinājās visai saspringtā atmosfērā. Šādās sacensībās, kurā spēlē augsta līmeņa komandas, emocijas parasti ir augstā līmenī, taču šoreiz notikumi laukumā pārsniedza parasto sporta dramatiku.

Rupjības ieraksts

Spēles gaitā Berlīnes "Alba" spēlētājs veica vairākas rupjas darbības, izraisot nelielu skandālu uz laukuma. Pēc tā, Artūrs Žagars, kurš centās sevi pierādīt, nonāca nepatīkamā situācijā, kad pretinieka spēlētājs izturējās pret viņu neadekvāti.

Fenerbahçe līdera iejaukšanās

Savu vārdu teica arī kāds no "Fenerbahçe" kluba līderiem, kurš nespēja vienaldzīgi izturēties pret Žagara aizskarošo situāciju. Viņš steidzās laukumā, lai sniegtu atbalstu latvietim un nosodītu rupjības, ko demonstrēja berlīnieši. Šāds solis apliecināja ne tikai sportisko brālību, bet arī lielu cilvēcību agresīvā basketbola vidē.

Žagara reakcija un turpmākās spēles

Žagars, komentējot notikušo, izteica pateicību Fenerbahçe spēlētājam par viņa atbalstu. Viņš uzsvēra, ka šādas situācijas ir neizbēgamas, taču to risināšanā ir svarīgi saglabāt savaldību un sportisma garu. Šis incidents noteikti ietekmēs viņa sniegumu turpmākajās spēlēs un var kalpot kā mācība visiem, ka sportā ir jābūt ne tikai cīnītājiem, bet arī īstiem komandas spēlētājiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas