VIDEO: “Sāku domāt, vai jāķer x stundas soma...” rīdziniekus naktī izbiedē trokšņi pilsētas centrāZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

VIDEO: “Sāku domāt, vai jāķer x stundas soma...” rīdziniekus naktī izbiedē trokšņi pilsētas centrā

Video skaties šeit

Traucējošie trokšņi Rīgas centrā

Vakardien, 23.00 ap pulksten, Rīgas centrā dzirdēja šāvieniem līdzīgus trokšņus, kas satrauca pilsētas iedzīvotājus. Tie, kuri dzīvo tuvumā, apliecina, ka skaņas bija tik asprātīgas un neierastas, ka tās radīja bažas un nevajadzīgu uztraukumu.

Iedzīvotāju reakcija un raizes

Daudzi iedzīvotāji sociālajos tīklos dalījās ar savām sajūtām un domām par notikušo. "Sāku domāt, vai jāķer x stundas soma..." – tā rakstīja viens no rīdziniekiem, kurš apliecināja, ka šie trokšņi radīja ne vien trauksmi, bet arī jautājumus par drošību naktī. Cilvēki dalījās ar saviem bažām par iespējamu noziegumu un neskaidrību par trokšņa avotu.

Policijas reakcija un situācijas skaidrošana

Ņemot vērā šīs bažas, Rīgas pašvaldības policija izsūtīja paziņojumu, kas apliecināja, ka situāciju izmeklē. Taču pagaidām nav saņemtas oficiālas ziņas par incidents, kas varētu skaidrot šos trokšņus. Iedzīvotāji aicināti palikt modriem un ziņot par jebkādām aizdomīgām aktivitātēm.

Nākamo soļu plānošana

Rīgas iedzīvotāji jūtas satraukti un neziņā par to, kas varēja izraisīt šos trokšņus. Vairāki apgalvo, ka rūpīgi novēros apkārtni un, iespējams, nākamnakt ņems vērā drošības pasākumus. Pilsēta ir aicināta nodrošināt iedzīvotāju drošību, lai izvairītos no līdzīgām situācijām nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas