Jaunuzņēmums "BirgerMind" pošas uz Rijādu, lai tur pārstāvētu LatvijuTehnoloģijas
Foto un virsraksts: Delfi

Jaunuzņēmums "BirgerMind" pošas uz Rijādu, lai tur pārstāvētu Latviju

Jaunuzņēmums "BirgerMind" panākumi

Jaunuzņēmums "BirgerMind" ir sasniedzis ievērojamu panākumu, iekļūstot Pasaules Uzņēmējdarbības kausa (Entrepreneurship World Cup – EWC) TOP100 uzņēmumu vidū. Tas ir izcils sasniegums, ņemot vērā, ka uzņēmums ir konkurējis ar veseliem 16 400 uzņēmumiem no visām pasaules malām.

Latvijas lepnums starptautiskajā arēnā

Šis gads ir īpašs ne tikai "BirgerMind", bet arī visai Latvijas uzņēmējdarbības videi, jo "BirgerMind" ir vienīgais uzņēmums no visas Baltijas, kas izcīnījis vietu šajā prestižajā sarakstā. Šī ir lieliska iespēja ne tikai attīstīt uzņēmuma redzamību, bet arī nodrošināt Latvijas prezidentu un inovāciju potenciālu starptautiskajā tirgū.

Brauciens uz Rijādu

Kā daļa no EWC, uzņēmums "BirgerMind" dosies uz Saūda Arābijas galvaspilsētu Rijādu, kur piedalīsies konkursa finālā. Šī ir lieliska platforma uzņēmumam prezentēt savu produktu un novatorisko pieeju globālā auditorijā, kā arī gūt vērtīgas zināšanas un kontaktus no citiem izciliem uzņēmējiem un investoriem.

Noslēgumā

"BirgerMind" sasniegumi kalpo kā iedvesma pārējiem Latvijas jaunuzņēmumiem un pierāda, ka ar apņēmību, radošumu un inovācijām var paveikt lielas lietas arī starptautiskā līmenī. Ar cerībām gaidīsim viņu piedalīšanos EWC finālā un turpmākos panākumus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas