Vienas pannas vista ar rudens veltēmReceptes
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 30. septembris 13:03
  • TV3
  • 12

Vienas pannas vista ar rudens veltēm

Rudens garšas un sātīgums

Kad vasara lēnām novīst un dabā sāk veidoties rudens veltes, ir laiks atkal atgriezties pie sātīgas un barojošas ēdienkartes. Vieglo salātu un saldējuma vietā varam droši izvēlēties bagātīgākus ēdienus, kas ne tikai silda, bet arī sniedz visus nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas, kas ir īpaši svarīgi, kad dienas kļūst vēsākas.

Gatavojam vienas pannas maltīti

Dabas bērns un satura veidotāja Sibilla Bille kopā ar “Rimi” Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski aicina pievienoties gardēžu ceļojumam, gatavojot rudens maltīti – vienā pannā sutinātu vistu ar rudens dārzeņiem. Šī recepte ir lieliska ne tikai garšas ziņā, bet arī praktiskuma dēļ – viss tiek pagatavots vienā traukā, tādējādi ir vieglāk gan pagatavot, gan mazgāt.

Pavārmāksla un draudzība

Šī pavārmākslas pieredze ir ne tikai par ēdienu, bet arī par draudzību. Sibilla un fitnesa trenere Dace Alpa dalās ar savu aizrautību par veselīgu, bet gardu ēdienu, radot kopīgu mirkli pie galda. Šādas maltītes ne tikai apmierina izsalkumu, bet arī veido emocionālas saites starp draugiem, kas dalās ar ēdienu un stāstiem.

Sezona aiz loga

Rudens atnāk ar daudzām iespējām netikai baudīt dabu, bet arī apgūt jaunas kulinārijas prasmes. Patiešām laiks atgriezties pie dabas un izmantot to, ko viņa piedāvā – dārzeņi un augļi, kas šajā sezonā ir īpaši bagāti un garšīgi. Tādējādi mēs varam apmierināt ne tikai mūsu garšas kārpiņas, bet arī radīt veselīgas un sātīgas maltītes, kas iepriecinās ne tikai mūs, bet arī mūsu tuvākos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas