Vienkoču parkā pie Līgatnes upes rīt būs maģisks Uguns Nakts (+VIDEO)Interesanti fakti
Foto un virsraksts: VS
  • 2024. gada 4. oktobris 11:43
  • VS
  • 13

Vienkoču parkā pie Līgatnes upes rīt būs maģisks Uguns Nakts (+VIDEO)

Video skaties šeit

Uguns Nakts rīt Vienkoču parkā

Rīt, 5. oktobrī, no plkst. 18:30, Vienkoču parkā pie Līgatnes upes norisināsies gadskārtējā Uguns Nakts. Šis pasākums, kas ir kļuvis par tradīciju jau 20 gadu garumā, piedāvās unikālu gaismu un noskaņu vakaru, kas ļaus apmeklētājiem izbaudīt īpašu atmosfēru, iepazīstoties ar rudens burvību.

Pasākuma programma

Uguns Nakts ietvaros paredzētas dažādas aktivitātes. Būs gaismu mežs, uguns žonglieri no FireSpirit, uguns rituāli ar folkloras kopu “Delve”, kā arī sadziedāšanās un izdejošanās ar folkloras kopu "Ore". Mūzikas baudītājiem būs pieejami relaksējoši ambienta skaņdarbi pie Līgatnes upes. Vakara noslēgumā apmeklētājiem būs iespēja baudīt Four Hands sniegumu.

Darbnīcas un vietējās labumi

Pasākuma laikā tiks piedāvātas dažādas darbnīcas, tostarp lāpu darbnīca, sveču liešana, loku šaušana un vizināšanās zirga mugurā, kā arī zāļu sievu un zīlnieču aktivitātes. Apmeklētāji varēs nobaudīt arī dabā gatavotu ēdienu no vairākām vietējām komandām, tostarp šefpavāra Elmāra Taņņa, kā arī izbaudīt sildošus dzērienus no Līgatnes vīna darītavas.

Izpēti parkā!

Parks ir pazīstams ne tikai ar saviem tematiskajiem pasākumiem, bet arī ar donormās un izziņas objektiem. Apmeklētāji tiek aicināti nesteidzīgi izpētīt parka nostūrus, lai atklātu slēptas gaismas un pārsteigumus. Ieteicams paņemt līdzi lāpas, lai radītu īpašu noskaņu lāpu gājienā, kas plānots pulksten 21:00.

Noslēgumā

Vienkoču parks, kas ieguvis «Latviskā Mantojuma» zīmogu, ir vēsturiski bagāta vieta, kas piedāvā gan atpūtu, gan izziņu. Uguns Nakts ir lieliska iespēja kopā ar draugiem un ģimeni izbaudīt šo burvību un gūt iedvesmu nākamajiem rudens vakariem. Neaizmirstiet apmeklēt!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas