Viens no veiksmīgākajiem Latvijas tehnoloģiju uzņēmumiem "Giraffe360" paplašinās savu datu centruTehnoloģijas
Foto un virsraksts: Delfi

Viens no veiksmīgākajiem Latvijas tehnoloģiju uzņēmumiem "Giraffe360" paplašinās savu datu centru

Giraffe360: Tehnoloģiju nozares līderis

Giraffe360 ir viens no veiksmīgākajiem Latvijas tehnoloģiju uzņēmumiem, kas izstrādā un attīsta mākslīgā intelekta risinājumus nekustamo īpašumu nozarei. Uzņēmums ir pazīstams ar innovatīviem produktiem, kas uzlabo nekustamo īpašumu pārvaldību un mārketingu. Tagad Giraffe360 ir paziņojusi par plāniem paplašināt savu datu centru.

Finansējums datu centra attīstībai

SEB banka ir piešķīrusi Giraffe360 finanšu līzingu 444 tūkstošu eiro apmērā. Šis finansējums ir paredzēts datu centra paplašināšanai, kas ir būtiska kompānijas izaugsmei. Strauji augošais uzņēmums ir saskāries ar nepieciešamību nodrošināt papildu kapacitāti klientu datu drošai un ātrai apstrādei.

Paplašināšanās ietekme uz tirgu

Datu centra paplašināšana ļaus Giraffe360 ne tikai paaugstināt pakalpojumu kvalitāti, bet arī piedāvāt jaunas funkcionalitātes saviem klientiem. Parādās iespējas attīstīt inovācijas un uzlabot tehnoloģiju risinājumus, kas var palīdzēt nekustamo īpašumu nozarei veikt digitālo transformāciju.

Nākotnes vīzijas

Giraffe360 plāno turpināt investēt jaunās tehnoloģijās un risinājumos, lai nostiprinātu savu pozīciju tirgū. Ar paplašināto datu centru uzņēmums būs labāk sagatavots tikt galā ar pieaugošo klientu pieprasījumu un nodrošināt inovatīvus un efektīvus risinājumus nekustamo īpašumu sektorā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas