Žagaram Eirolīgas debijā "trijnieku diena", "Fenerbahce" uz ilgu laiku zaudē vienu no līderiem; Šmitam Boloņā uzvara pār BankiSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Žagaram Eirolīgas debijā "trijnieku diena", "Fenerbahce" uz ilgu laiku zaudē vienu no līderiem; Šmitam Boloņā uzvara pār Banki

Žagars debijā gūst trīs punktus

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars piektdien, debitējot ULEB Eirolīgā, izcēlās ar trīs punktiem, ko guva nepilnās trīs minūtēs. Šī bija viņa pirmā spēle prestižajā turnīrā, un viņš pierādīja savu potenciālu, sniedzot vērtīgu ieguldījumu Stambulas "Fenerbahce" uzvarā.

Fenerbahce uzvara un zaudējums komandā

Fenerbahce komanda šajā spēlē izcīnīja uzvaru, taču viņiem ir jārisina nopietns izaicinājums, jo uz ilgu laiku zaudē vienu no saviem vadošajiem spēlētājiem. Komandas treneri un līdzjutēji cer, ka viņu pieredzējušie sportisti spēs pielāgoties situācijai un turpināt cīņu par augstākajiem mērķiem šajā turnīrā.

Šmits un Boloņas uzvara

Savukārt Latvijas izlases biedrs, basketbolists Jānis Šmits, svinēja panākumu Boloņā, kur viņa komanda izcīnīja uzvaru pār Banki. Šī uzvara ir nozīmīga ne tikai rezultāta ziņā, bet arī ļauj Šmitam nostiprināt savu vietu komandā un parādīt savas spējas Eirolīgas līmenī. Šie notikumi liecina par spēcīgo Latvijas basketbola norišu, kur mūsu sportisti turpina izcelties starptautiskajā arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas