''Žalgiris'' ceturtajā ceturtdaļā brīnumaini atspēlē -20, fināla atkārtojumā uzvar ''Real''Basketbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

''Žalgiris'' ceturtajā ceturtdaļā brīnumaini atspēlē -20, fināla atkārtojumā uzvar ''Real''

Žalgiris piedzīvo neticamu atspēlēšanu

Šovakar Kauņas "Žalgiris" piedāvāja neaprakstāmus emocijas basketbola līdzjutējiem, kad ULEB Eirolīgas ceturtās kārtas cīņā izdevās brīnumaini atspēlēt 20 punktu deficītu. Spēles ceturtajā ceturtdaļā komanda parādīja neizsīkstošu cīņu un apņēmību, kas beigu beigās noveda pie rezultāta izlīdzināšanas un uzvaras. Tas ir pierādījums tam, cik svarīga ir garīgā noturība un komandas darbs arī vissmagākajos brīžos.

Real svin revanšu pret Panathinaikos

Savukārt Madrides "Real" komanda bija iznākusi uz laukuma, lai atkārtotu pagājušās sezonas fināla cīņu pret Atēnu "Panathinaikos". Šoreiz "Real" ir izdevies gūt uzvaru, kas pedalā ne tikai revanšu, bet arī apliecinājumu savam spēka līmenim Eiropas basketbolā. Šī uzvara ir svarīgs solis pretī komandas mērķiem sezonā un sagatavo "Real" turpmākajiem izaicinājumiem.

Basketbola drāma Milānā un tās sekas

Milānā notikušā cīņa starp "Žalgiri" un citiem komandas spēlētājiem kļuva par dramatisku notikumu, kas daudziem basketbola faniem noteikti paliks atmiņā ilgi. "Žalgiris" demonstrēja apbrīnojamu atdevi un iedvesmu, kas pierādīja, ka basketbolā nekas nav neiespējams līdz pat pēdējām sekundēm. Šī spēle rāda, cik patiesībā ir svarīgi nepadoties un turpināt cīņu, neatkarīgi no situācijas.

Nākamais solis Eirolīgā

Ar šādām uzvarām gan "Žalgiris", gan "Real" ir nostiprinājuši savas pozīcijas ULEB Eirolīgā un gatavojas nākamajām spēlēm. Fanus gaida vēl daudz spilgtu mirkļu, un basketbola sezona solās būt aizraujoša. Gan "Žalgiris", gan "Real" pierādīja, ka ir gatavi cīnīties par augstākām vietām turnīra tabulā, un zobu noberšanu turpinās visā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas