Zorika klubs FIBA Eiropas kausā spēlēs Tallinā, Čavars un Butjankovs dosies uz ZviedrijuBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Zorika klubs FIBA Eiropas kausā spēlēs Tallinā, Čavars un Butjankovs dosies uz Zviedriju

FIBA Eiropas kausa grupu izloze

Šodien norisinājās FIBA Eiropas kausa grupu izlozes pasākums, kurā tika izziņoti dalībnieki, kuriem nav izdevies izkļūt no Čempionu līgas kvalifikācijas. Latvijas vīriešu izlases saspēles vadītājs Kristers Zoriks, kurš pārstāv Francijas komandu ''Le Portel'', uzzināja, ka viņa komanda spēlēs vienā grupā ar Tallinas ''Kalev/Cramo''. Šī ir lieliska iespēja Zorika komandai rādīt savas prasmes un iegūt pieredzi starptautiskā mērogā.

Zorika komanda un konkurenti

''Le Portel'' ir labi zināma komanda Francijas basketbola līgā, un šī sadarbība ar Zoriku, kurš ir Latvijas izlases līderis, sniegs pozitīvu ieguldījumu komandas attīstībā. Spēlējot pret Tallinas ''Kalev/Cramo'', ''Le Portel'' saskarsies ar spēcīgu pretinieku, kas ir pazīstams ar savām spēcīgajām spēlētāju prasmēm un agresīvo spēles stilu.

Čavars un Butjankovs dodas uz Zviedriju

Papildus šim notikumam, Latvijas izlases spēlētāji Mārcis Čavars un Jānis Butjankovs ir saņēmuši uzaicinājumu doties uz Zviedriju. Abiem spēlētājiem ir iespēja pārstāvēt Latvijas izlasi Ziemeļu basketbola turnīrā, kas notiks nākamajā mēnesī. Šis turnīrs būs svarīgs pārbaudes posms pirms gaidāmajām Eiropas meistarsacīkstēm, un tas sniegs iespēju spēlētājiem pilnveidot savas prasmes un nostiprināt savas pozīcijas komandā.

Kopējā situācija Latvijas basketbolā

Latvijas basketbolam pēdējos gados ir bijusi dinamiska attīstība, un komandu dalība starptautiskos turnīros ir būtiska partija, lai veicinātu nacionalās basketbola attīstību. Zorika klubs FIBA Eiropas kausā un Čavara ar Butjankova dalība Zviedrijā ir pierādījums tam, ka Latvijas basketbols virzās pareizajā virzienā. Aicinām sekot notikumiem un atbalstīt mūsu spēlētājus viņu ceļojumos!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas