84 gadus vecais Pačino uzrakstījis biogrāfiju, lai gada vecais dēls reiz varētu viņu iepazītAizjūru slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 12:28
  • TV3
  • 4

84 gadus vecais Pačino uzrakstījis biogrāfiju, lai gada vecais dēls reiz varētu viņu iepazīt

Als Pačino: 84 gadi un jauni piedzīvojumi

84 gadus vecais izcilais aktieris Als Pačino ir iznācis ar jaunu biogrāfiju, kurā viņš dalās ar saviem šī brīža dzīves piedzīvojumiem. Neskatoties uz savu ievērojamo vecumu, Pačino joprojām ir radošs un aktīvs, uzsverot, cik svarīgi ir iepazīstināt savu jaunāko dēlu Romānu ar viņa mantojumu. Romāns ir tikai viens gads vecs, un Pačino cer, ka šī biogrāfija kalpos kā Tilts viņiem abiem nākotnē.

Vecākaļa mīlestība un lepnums

Als Pačino ir tēvs četriem bērniem, un viņa jaunākais dēls Romāns ir īpašs zvaigzne viņa dzīvē. Aktrisa sirds piepildās ar prieku, kad viņš runā par savu dēlu, bieži vien to dēvējot par "brīnumu". Viņš uzskata, ka vecākiem pēdējā brīdī jāsniedz tādas dāvanas, kas palīdzētu bērniem saprast viņu ģimenes stāstus un vērtības.

Biogrāfijas ietekme nākamajām paaudzēm

Pačino cer, ka dēla pieaugošie gadi sniegs vietu šai biogrāfijai, kurā iekļautas ne tikai viņa profesionālās sasniegumi, bet arī personīgās atsauksmes un atmiņas. Viņš uzskata, ka tas ir svarīgs solis, lai Romāns varētu izprast viņa dzīvi un mākslu, kā arī attiecības ar citiem ģimenes locekļiem.

Secinājums

Šis jauns posms Als Pačino dzīvē ir pierādījums tam, ka nekad nav par vēlu sākt jaunas nodaļas, pat ja esi 84 gadus vecs. Viņa mīlestība pret dēlu un vēlme saglabāt ģimenes stāstus liecina par to, ka īstais mantojums pārsniedz slavu un panākumus. Pačino biogrāfija būs neaizvietojams dārgums ne tikai Romānam, bet visai viņa ģimenei nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas