«airBaltic» un «Air Canada» sāks sadarbības lidojumusBizness
Foto un virsraksts: PRESS

«airBaltic» un «Air Canada» sāks sadarbības lidojumus

Jauni lidojumu maršruti starp Latviju un Kanādu

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" ir paziņojusi par jaunu sadarbību ar Kanādas nacionālo aviokompāniju "Air Canada". No 6.novembra abi uzņēmumi sāks kopīgu lidojumu operāciju, sniedzot pasažieriem papildu iespējas ceļojumiem uz Ziemeļameriku.

Divu nacionālo aviokompāniju sadarbība

Šī sadarbība ļaus abām aviokompānijām piedāvāt plašāku lidojumu tīklu un ērtākas savienojamības iespējas. "airBaltic" un "Air Canada" apvieno spēkus, lai uzlabotu globālo ceļojumu pieredzi un ļautu ceļotājiem ērti pārsēsties un plānot savus ceļojumus.

Pasažieru priekšrocības

Pasažieriem tiks piedāvāta iespēja lidot no Rīgas uz vairākiem galamērķiem Kanādā, un, pateicoties šai sadarbībai, dzīvē iekrāsos iespējas piekļūt arī citiem Ziemeļamerikas galamērķiem. Lidojumi būs pieejami gan ekonomiskajā, gan biznesa klasē, nodrošinot komfortu visiem ceļotājiem.

Versijas par nākotnes izaugsmi

"airBaltic" un "Air Canada" cer, ka šī sadarbība ne tikai palielinās avioceļojumu skaitu, bet arī veicinās tūrisma attīstību. Ceļotājiem būs vairāk iespēju atklāt Latviju un Kanādu, veidojot spēcīgas kultūras un ekonomiskās saites starp abām valstīm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas