Aktrise Lelde Dreimane atkal brīva; mīļotais pēc šķiršanās pametis LatvijuPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 1. oktobris 09:55
  • TV3
  • 9

Aktrise Lelde Dreimane atkal brīva; mīļotais pēc šķiršanās pametis Latviju

Populārā aktrise atkal vienatnē

Pazīstamā aktrise Lelde Dreimane, kura šoruden izcēlās ar savu dalību mākslinieka Artūra Bērziņa izstādē “Himēras”, ir kļuvusi par uzmanības centrā ne tikai ar savu mākslu, bet arī ar nesenajām personiskajām pārmaiņām. Kā ziņo izdevums “Privātā Dzīve”, viņas attiecības ar bijušo hokejistu un restorāna saimnieku Ēriku Ozollapu ir beigušās, atstājot Leldi atkal brīvu.

Attiecību izbeigšana uz draudzīgas nots

Izdevuma ziņojumi liecina, ka pāra attiecības izjukušas draudzīgā gaisotnē, kas liecina par abu pusēm pieaugušo pieeju situācijai. Saskaņā ar avotiem, Ēriks Ozollaps pēc attiecību izbeigšanas izlēmis pamest Latviju, kas liecina par nopietniem lēmumiem abu karjerās un dzīvēs.

Jaunumi no Leldes Dreimanes karjeras

Lelde Dreimane ne tikai akcents uz savu personīgo dzīvi, bet arī turpina attīstīt savu karjeru mākslā. Viņas dalība izstādē “Himēras” ir ieguvusi gan publikas, gan kritiķu atzinību, apliecinot viņas daudzpusību un talantu. Pat šādās izmaiņu brīžos aktrise spēj saglabāt savu profesionālo līmeni un radošo pieeju.

Ko nākotne nesīs Leldei?

Šobrīd Lelde Dreimane ir atvērta jaunām iespējām un izaicinājumiem, kas varētu nākt, vienatnē soļojot pa dzīves ceļiem. Uz šīs pozitīvās nots paliek jautājums: kādas jaunas lomas un iespējas gaida viņu nākotnē? Arī turpmākajos mēnešos būs interesanti redzēt, kā Lelde izmantos savu brīvību, lai attīstītu savu māksliniecisko izpausmi un varbūt arī iepazītos ar jauniem cilvēkiem savā dzīvē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas