Bagātīgā franču karstmaize – Croque MadameReceptes
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 17:06
  • TV3
  • 6

Bagātīgā franču karstmaize – Croque Madame

Ievads bagātīgajā pasniegšanā

Brokastis ir viena no svarīgākajām dienas maltītēm, un tās var pārvērst par īpašu notikumu, izvēloties izsmalcinātus un gardus ēdienus. Šodien pievērsīsimies franču virtuves delikatei – Croque Madame, kas ne tikai iepriecina jūsu garšas kārpiņas, bet arī piešķir brokastīm īpašu šarmu un bagātību.

Ingredients, kas uzbur garšu

Croque Madame ir izcila bagātīgās kulinārijas pārstāvji, kurā apvienojas daži no labākajiem sastāvdaļu elementiem. Šīs karstmaizes pamatā ir “Fazer” Ierauga maize, kas piešķir ēdienam īstu franciski mājīgu garšu un īpatnēju tekstūru. Papildus tam tiek izmantotas Dižonas sinepes, kas sniedz pikantumu un padara katru kumosu vēl garšīgāku.

Siers un kūpinātais šķiņķis

Neatņemama Croque Madame sastāvdaļa ir kūpināts šķiņķis, kas piešķir karstmaizei bagātīgu un sātīgu garšu. Savukārt Grijēras siers, ar savu izsmalcināto un riekstaino noti, ir tas, kas šo ēdienu paceļ jaunā līmenī. Kombinācijā ar krēmīgu Mornē mērci, kas ir gatavota no sviesta, miltiem un piena, Croque Madame kļūst par patiesi izsmalcinātu baudījumu.

Pēdējais akords – ola un mikrozaļumi

Vēl viens būtisks Croque Madame elements ir cepta ola, kas piešķir ēdienam ne tikai vizuālu pievilcību, bet arī bagātina garšu. Kad jūs sagriežat šo karstmaizi, kārums tiek apliets ar olu dzeltenumu, kas plūst un sajaucas ar aromātisko sastāvdaļu sniegto garšu. Par garnīru pievienoti mikrozaļumi piešķir svaigumu un krāsu, atsvaidzinoši izceļot ēdiena neapšaubāma izsmalcinātību.

Noslēgumā

Ar Croque Madame jūs varat transformēt savas brokastis par īpašu un neaizmirstamu pieredzi. Šī franču karstmaize, kurā savijas izcili garšu elementi, noteikti iepriecinās gan jūsu garšas kārpiņas, gan viesus. Tāpēc neaizmirstiet par šiem gardajiem ēdieniem, kad plānosiet savas nākamās brokastis – piešķiriet tām francisku šarmu ar Croque Madame!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas