Mūžībā devies hokeja statistiķis Aivars BomisSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Mūžībā devies hokeja statistiķis Aivars Bomis

Neaizmirstams hokeja stūrakmens

Latvijas hokeja sabiedrībā šī gada 20. oktobrī ienāca skumjas ziņas par mūžībā aizgājušo Aivaru Bomi, kurš ilgu laiku bija neatņemama Latvijas Hokeja federācijas (LHF) sastāvdaļa kā statistiķis. Viņa ieguldījums Latvijas hokeja attīstībā un statistikas datu apkopošanā nav novērtējams.

Aivara Bomi mantojums

Aivars bija pazīstams ne tikai Latvijas hokeja aprindās, bet arī starptautiskā līmenī. Viņa precizitāte un aizrautība iegūtie statistikas dati palīdzēja izprast ne tikai spēlētāju sniegumu, bet arī komandu stratēģijas un hokeja spēles attīstības tendences. Savās darbībās Aivars ieviesa augstus standartus un kalpoja kā paraugs jaunajiem speciālistiem.

Atvadu vārdi no LHF

Latvijas Hokeja federācija izteikusi dziļas līdzjūtības un pateicības vārdus Aivara Boma ģimenei un tuviniekiem. "Viņa darbs būs ilgi atcerēts un atstās paliekošu ietekmi uz mūsu sportu," teikts LHF paziņojumā.

Kopā ar hokeju visiem sirdīs

Aivars Bomi nespēja dzīvot bez hokeja; viņš bija kļuvis par ne tikai statistiķi, bet arī aizrautīgu līdzjutēju. Viņa mīlestība pret šo sportu vienmēr būs saglabājusies līdz ar viņa piemiņu, un Aivara iespaids uz Latvijas hokeju turpinās dzīvot caur katru spēlētāju, treneri un līdzjutēju.

Pēdējā atpūta

Aivara Boma atvadīšanās ceremonija notiks tuvākajā laikā, un tā būs iespēja visiem, kuri viņu pazina un novērtēja, izrādīt godu un cieņu šim izcilo cilvēkam un profesionālim, kurš pašaizliedzīgi kalpoja hokeja pasaulei.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas