Valmiera amatniekus un mājražotājus aicina pietekties ziemas tirdziņamZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Valmiera amatniekus un mājražotājus aicina pietekties ziemas tirdziņam

Valmieras ziemas tirdziņš – iespēja amatniekiem un mājražotājiem

Valmiera aicina visus radošos amatniekus un mājražotājus piedalīties ikgadējā Ziemas tirdziņā, kas sniedz lielisku iespēju parādīt savus darbus un produktus plašākai sabiedrībai. Dalība šajā pasākumā ne tikai palīdz popularizēt vietējos ražotājus, bet arī veicina kopienas saliedētību un svētku noskaņu.

Pieteikšanās process

Pieteikšanās dalībai Ziemas tirdziņā jau ir atklāta, un visi interesenti tiek aicināti izrādīt iniciatīvu. Valmieras Kultūras centra mārketinga projektu vadītāja Līga Tarbuna uzsver, ka pasākums ir lieliska platforma, lai amatnieki varētu iepazīstināt apmeklētājus ar saviem izstrādājumiem un mājražotāji ar pašu gatavotiem produktiem.

Atbalsts vietējiem ražotājiem

Ziemas tirdziņš Valmierā kalpo par platformu, kur tiek atbalstīti vietējie ražotāji, un sniedz iespēju apmeklētājiem iegādāties unikālas un kvalitatīvas preces. Šāda veida pasākumi veicina vietējās ekonomikas attīstību un palīdz saglabāt tradicionālās amatu prasmes, kas ir tik raksturīgas Latvijas kultūrai.

Kas jāpievērš uzmanība?

Dalībniekiem ir jāpievērš uzmanība tirdziņa noteikumiem un prasībām, kas ir pieejamas Valmieras Kultūras centra mājaslapā. Pieteikšanās termiņi un citi būtiski informācijas punkti tiks regulāri atjaunināti, tādēļ aicinām sekot līdzi jaunumiem. Ziemas tirdziņš Valmierā būs ne tikai lieliska iespēja uzsākt pidarbošanos, bet arī svētku atmosfēras veidošana kopā ar ģimeni un draugiem. Mēs ceram redzēt Jūs visus šajā burvīgajā pasākumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas