"Daugavpils" UEFA Jaunatnes līgas otrās kārtas pirmajā spēlē cieš sakāvi pret "Sassuolo"Futbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Daugavpils" UEFA Jaunatnes līgas otrās kārtas pirmajā spēlē cieš sakāvi pret "Sassuolo"

Zaudējums UEFA Jaunatnes līgā

Daugavpils futbola komanda trešdien, 26. oktobrī, atklāja UEFA Jaunatnes līgas otrās kārtas pirmo spēli, kas norisinājās Rīgā, piedzīvojot smagu sakāvi. Mājinieku lomā esošie Daugavpilieši nespēja gūt nevienu vārtu guvumu un ar rezultātu 0:5 atzina Itālijas komandas "Sassuolo" pārākumu.

Spēles gaita

Pirmajā puslaikā Daugavpils jaunie futbolisti nespēja atrast pretspēļu pret "Sassuolo" uzbrukuma, kas jau pirmajās 45 minūtēs panāca 2:0 pārsvaru. Otrajā puslaikā nespēja uzlabot sniegumu un rezultātā saņēma vēl trīs vārtus, kopumā zaudējot spēli ar 0:5.

Apņemšanās nākamajiem mačiem

Lai gan rezultāts ir neapmierinošs, Daugavpils komanda plāno izdarīt secinājumus un turpināt cīnīties nākamajās spēlēs. Jaunie futbolisti ir apņēmības pilni uzlabot sniegumu un pierādīt savu spēku turpmākajos turnīros.

Pārskats par "Sassuolo" sniegumu

“Sassuolo” komanda demonstrated izcilu spēles kvalitāti gan aizsardzības, gan uzbrukuma spēlē, kas ļāva viņiem bez problēmām gūt vārtus un kontrolēt spēles gaitu. Šis pārliecinošais uzvaras rezultāts liecina par Itālijas jauniešu komandas spēju konkurēt augstā līmenī.

Nākotnes izredzes

Pēc šīs sakāves Daugavpiliešiem būs jāturpina strādāt pie treniņiem un komandas saliedētības, lai gatavotos nākamajām spēlēm. Fani un atbalstītāji gaida uzlabojumus un cer uz labāku sniegumu nākamajos mačos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas