Baltijas Top līgā vicečempionu svarīgā duelī “Baltic XL/Livonia” uzņems “Baltrex”

“Baltic XL/Livonia” sagatavošanās cīņai

Sestdien, 12. martā, Latvijas vadošais regbija klubs “Baltic XL/Livonia” uzņems titulēto Šauļu komandu “Baltrex” Baltijas Top līgas spēlē, kurā tiks izšķirta viņu vieta pusfinālā. Šī spēle notiks Upesciemā, un tā būs būtiska dubultā vicečempionam, jo komandai būs jāapliecina savas spējas un pretendentēt uz vietu labāko četriniekā.

Jura Silova sagatavotā komanda

Komandas galvenais treneris Juris Silovs ir veicis visu nepieciešamo, lai sagatavotu spēlētājus šai nozīmīgajai cīņai. Viņa trenētā vienība, kas sevi pierādījusi pēdējo divu gadu laikā, tagad koncentrējas uz taktiku un spēles plāna izstrādi, lai tiktu galā ar spēcīgo “Baltrex” komandu, kas jau ilgi ir uzskatāma par reālu Baltijas regbija spēku.

Spēles nozīme

Šī spēle ir vairāk nekā vienkāršs turnīra mačs; tā nosaka “Baltic XL/Livonia” spēju konkurēt augstākajā līmenī un nodrošināt sev vietu pusfinālā. Ar katru uzvaru komanda tuvāk pietuvojas savam mērķim kļūt par titula ieguvēju, tādēļ katrs punkts būs pats svarīgākais.

Sagatavojieties aizraujošai cīņai

Cik svarīga ir šī spēle, to saprot arī līdzjutēji, kuri aicināti pulcēties Upesciemā, lai atbalstītu savu komandu. Spēles sākums plkst. 12.00 solās sniegt spraigu un aizraujošu regbija pieredzi, un gaidāmā atmosfēra noteikti nemainīsies ne par biroju! Tā būs iespēja ne tikai sekot līdzi līderu cīņai, bet arī piedalīties kopīgās emocijās un atbalstīt labāko Latvijas regbija komandu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas