Bertānam rezultatīvākais mačs Dubaijā, Šiliņam 15+8, Gailītis iekļūst kausa 1/4 finālāBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Bertānam rezultatīvākais mačs Dubaijā, Šiliņam 15+8, Gailītis iekļūst kausa 1/4 finālā

Bertāns uzstāda rezultativitātes rekordu Dubaijā

Dāvis Bertāns šodien aizvadīja savu līdz šim rezultatīvāko maču, spēlējot ''Dubai'' kreklā. Ar izcilo sniegumu, viņš sekmēja komandas uzvaru un vēl vairāk nostiprināja savu vietu starp vadošajiem spēlētājiem šajā čempionātā. Bertāna sniegums tika atzīts par īpaši svarīgu, un viņa precizitāte no tālām distancēm izsauca sajūsmu skatītāju vidū.

Šiliņš spīdoši Itālijā

Itālijas A sērijā kārtējo reizi sevi apliecināja Kārlis Šiliņš, kurš spēles laikā guva 15 punktus un izcīnīja 8 atlēkušās bumbas. Šī bija produktīva spēle, kuras laikā Šiliņš ne tikai uzbruka, bet arī aktīvi piedalījās aizsardzībā, lai palīdzētu savam klubam iegūt svarīgu uzvaru.

Gailītis un komanda iekļūst Vācijas kausa ceturtdaļfinālā

Latviešu basketbola treneris Jānis Gailītis ir vadījis Veisenfelsas komandu uz Vācijas kausa ceturtdaļfinālu. Šis sasniegums ir svarīgs posms komandas ceļā uz gaišu nākotni un liecina par straujo attīstību, ko komanda piedzīvo šajā sezonā. Gailīša vadītāji un komandas apņēmība sniedz cerības uzvērt jaunus izaicinājumus un panākumus.

Zoriks un Šteinbergs izceļas Spānijā

Kristers Zoriks šodien izcēlās ar astoņiem punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm savā izlasē, palīdzot komandai guvt panākumu pret Vilerbānas ASVEL. Tāpat arī Mārcis Šteinbergs parādīja produktīvu sniegumu Spānijas čempionātā, apliecinot, ka Latvijas spēlētāji ir labi redzami gan vietējā, gan starptautiskajā līmenī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas