Bertāns: ''Ilgstoši trenējos viens. Nepieciešams laiks, lai atrastu sevi komandā''Basketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Bertāns: ''Ilgstoši trenējos viens. Nepieciešams laiks, lai atrastu sevi komandā''

Dāvis Bertāns atgriežas uz Eiropas skatuves

Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Dāvis Bertāns ir atgriezies Eiropā, pametot NBA, kur aizvadījis astoņas sezonas. Viņš pievienojās jaunizveidotajai Dubaijas komandai Adrijas līgā, kas solās būt interesanta jauna pieredze viņam un būtiska attīstības iespēja.

Jaunā komanda un izaicinājumi

Bertāns jau ir uzsācis savu ceļu jaunajā komandā, aizvadot otro spēli ''Dubai'' sastāvā. Šī pieredze ir ne tikai jauns sākums, bet arī izaicinājums, jo viņam ir jāpierod pie jauniem apstākļiem un jāatrod savs identitāte komandā.

Ilgstoša individuālā treniņu pieredze

Intervijā ar serbu mediju ''Mozzart Sport'', Bertāns atklāja, ka ilgstoši ir trenējies viens. Viņš uzsvēra, ka ir nepieciešams laiks, lai atrastu sevi komandā. Šī ilgstāvošā individuālā treniņu prakse varētu radīt papildu grūtības adaptācijā jaunajā vidē, kur jāspēj ātri iekļauties grupas dinamikā.

Pats par sevi un nākotnes mērķi

Dāvis Bertāns uzsvēra, ka ir apņēmies strādāt, lai pielāgotos un sniegtu labāko no sevis, kā arī sagatavotos nākotnes izaicinājumiem. Viņš cer, ka spēs izprast komandas spēles stilu un uzlabot savu sniegumu, lai sasniegtu izvirzītos mērķus un palīdzētu komandai gūt panākumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas