Bez dauzonības, bet ar konfeti lietu. «Carnival Youth» debijas albuma desmitgadē pulcē pilnu koncertzāli
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 12:46
  • LSM
  • 4

Bez dauzonības, bet ar konfeti lietu. «Carnival Youth» debijas albuma desmitgadē pulcē pilnu koncertzāli

Desmit gadi kopš debijas albuma

Piektdien, 18. oktobrī, koncertzālē "Palladium Riga" notika īpašs notikums - grupa "Carnival Youth" svinēja savu debijas albuma "No Clouds Allowed" desmitgadē. Pasākums pulcēja pilnu koncertzāli apmeklētāju, kas ar aplausiem un emocijām atbalstīja mūziķus, kuri ar savu skaņu tehniku un enerģiju iepriecināja visus klātesošos.

Starptautiska atpazīstamība

Šis gads "Carnival Youth" ir bijis īpaši intensīvs, jo grupa ir paspējusi uzstāties ne tikai Eiropā, bet arī Tālajos Austrumos, tostarp Japānā un Dienvidkorejā. Viņu izpildījums ir izpelnījies atzinību un interesi arī ārpus Latvijas robežām, apliecinot, ka grupei ir ne tikai vietējais, bet arī starptautisks fanu loks.

Atmiņas par 2014. gadu

Koncerts "Palladium" bija it kā atkalsatikšanās, jo tieši šeit grupa pirmo reizi uzstājās 2014. gadā. Laiks ir pagājis ātri, un daudzi no apmeklētājiem atcerējās pirmo koncertu ar labām emocijām. Šis notikums deva iespēju faniem atkal piedzīvot mīļākās dziesmas un redzēt mūziķus, kuri ir attīstījušies un pieauguši kopā ar savu mūziku.

Konfeti lietus un pozitīvas emocijas

Lai svinētu šos desmit gadus, grupa parūpējās par neaizmirstamu šovu, kurā nesaskaņas un skumjas tika aizstātas ar konfeti lietu un pozitīvām emocijām. "Carnival Youth" piepildīja koncertzāli ar savām energiskajām melodijām un laikmetīgajām ritmiem, kas lika ikvienam dejot un izbaudīt brīdi.

Nākotnes izaicinājumi

Kaut arī "Carnival Youth" ir jau sasnieguši ievērojamus panākumus, grupas dalībnieki uzsver, ka nākotne ir pilna izaicinājumu. "Mūsu mērķis ir turpināt attīstīties un radīt jaunus projektus, kas apvieno mūsu pieredzi un pūles," atzina grupas solists, ar nepacietību raugoties nākotnē un iespējām, ko tā sola. Apkopojot visu, "Carnival Youth" desmitgades svinēšana kļuva par neaizmirstamu notikumu ne tikai mūziķiem, bet arī viņu faniem, kuri kopā svinēja mūziku, kas saista un apvieno cilvēkus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas