• 2024. gada 10. augusts 17:22
  • TV3
  • 14

"Celtics" prezidents Stīvenss: Porziņģis progresē un atveseļojas pēc grafika

Porziņģis atveseļojas solīgi

Bostonas “Celtics” basketbola operāciju prezidents Breds Stīvenss nesen sniedza interviju “The Boston Globe”, kurā dalījās ar pozitīvām ziņām par Latvijas basketbola zvaigzni Kristapu Porziņģi. Saskaņā ar Stīvensa teikto, Porziņģis progresē savainojuma rehabilitācijā un atveseļošanās process norit pēc ieplānotā grafika.

Stīvenss par komandas plāniem

Stīvenss apskatīja arī “Celtics” komandas nākotnes plānus, norādot, ka Porziņģa atgriešanās ir būtiska. Viņš uzsvēra, ka Latvijas basketbolista talants un pieredze ir nenovērtējama daļa no komandas, un viņi cer uz viņa drīzu atgriešanos laukumā.

Porziņģa ietekme uz komandu

Kristapa Porziņģa klātbūtne laukumā ir ļoti svarīga “Celtics” spēles stilam. Stīvenss atzīmēja, ka Porziņģa spēja gūt punktus un aizsargāt grozu ir atslēga komandas panākumiem. Vienlaikus prezidents izteica atzinību par komandas tīklu un dalībnieku atbalstu Porziņģim viņa rehabilitācijas laikā.

Fani gaida Porziņģa atgriešanos

Bostonā Porziņģa atgriešanās tiek gaidīta ar nepacietību. Fani cer, ka viņš spēlēs atkal pārsteidzoši un spēs palīdzēt komandai cīnīties par augstākām vietām Austrumu konferencē. Stīvenss vēlas nodrošināt, ka Porziņģis atgriezīsies pilnībā gatavs un spējīgs dot ieguldījumu komandas panākumos. Tagad visi cer, ka Kristaps Porziņģis drīzumā atgriezīsies laukumā un ļaus faniem un komandas biedriem izbaudīt viņa spēles prasmju sniegumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas