Cigaņika Lucerna atgūstas no 0:2 un Šveicē kļūst par līderi, Tobers atgriežas laukumāFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Cigaņika Lucerna atgūstas no 0:2 un Šveicē kļūst par līderi, Tobers atgriežas laukumā

Lucernas komanda spēj atgriezties spēlē

Andreja Cigaņika pārstāvētā Lucernas komanda Šveices futbola Superlīgas spēlē šajā nedēļas nogalē parādīja apbrīnojamu raksturu, atspēlējoties no 0:2 pret Lozannas "Sport". Šī spēle notika Lucernā, kur mājinieki pierādīja, ka ir gatavi cīnīties līdz pēdējam svilpienam.

Notikumu gaita un atgriešanās

Spēle aizsākās ar viesu dominanci, kas pirmajā puslaikā nodrošināja sev divu vārtu pārsvaru. Taču otrajā puslaikā Lucernas komanda atrada sevī spēku un apņēmību, kas ļāva viņiem izlīdzināt rezultātu līdz 2:2. Šajā epizodē īpaši izcēlās Cigaņiks, kurš pierādīja savu meistarību un palīdzēja komandai izcīnīt vērtīgu punktu.

Jauniš paziņojumi - Tobera atgriešanās

Līdzās Cigaņika izcilajiem sasniegumiem, komandai ir arī jauni, pozitīvi notikumi - Tobers, viens no komandas svarīgākajiem spēlētājiem, beidzot atgriezās laukumā pēc traumas. Viņa klātbūtne noteikti stiprinās Lucernas komandu un dos tai nepieciešamo pārliecību turpmākajās spēlēs.

Lucernas ceļš uz virsotni

Šī spēle bija izšķiroša ne tikai punktu iegūšanai, bet arī noskaņojumam. Ar šo rezultātu Lucernas komanda pakāpās uz pirmo vietu Šveices futbola Superlīgā, pierādot, ka ir nopietni pretendenti uz čempionu titulu. Fanu atbalsts un komandas saliedētība noteikti būs svarīgs faktors cīņā par uzvarām turpmāk. Lucernai tagad būs jākoncentrējas uz nākamajām spēlēm, un ar Cigaņika un Tobera sniegumu komandai ir visas iespējas palikt līderiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas