Covid-19 izplatības dēļ ievieš karantīnu divās Daugavpils slimnīcas nodaļās

Covid-19 izplatība Daugavpilī

Sakarā ar pieaugošo Covid-19 izplatību, Daugavpilī pieņemti lēmumi par karantīnas pasākumu ieviešanu. Divas Daugavpils reģionālās slimnīcas nodaļas ir kļuvušas par Covid-19 uzliesmojuma centrēm, kur slimo ne tikai pacienti, bet arī medicīnas personāls.

Karantīnas pasākumi un to sekas

Slimnīcas vadība ir paziņojusi, ka karantīna ir neizbēgama, lai ierobežotu vīrusa tālāku izplatību un aizsargātu pārējos pacientus un personālu. Visi ielido tiksimdēti pasākumi, tostarp pacientu izolācija un medicīnas personāla skrīnings, lai nodrošinātu drošu vidi veselības aprūpes iestādē.

Nozīmība sabiedrībai

Šie pasākumi herojiskā laika apstākļos ir svarīgi ne tikai slimnīcas iekšējai drošībai, bet arī visai Daugavpils sabiedrībai. Karantīnas ieviešana attiecīgajās nodaļās norāda uz nopietnību un nepieciešamību ievērot epidemioloģiskos ierobežojumus, kas ir būtiski, lai pasargātu sabiedrību no vīrusa izplatības.

Aicinājums ievērot drošības pasākumus

Veselības eksperti aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem un ievērot visas higiēnas prasības. Cilvēkiem, kuri jūtas slimi, ieteicams neapmeklēt slimnīcas, lai neapdraudētu citu veselību. Covid-19 izplatības ierobežošanai ir nepieciešama katra iedzīvotāja atbildība un rīcība. Daugavpils slimnīcas vadība sola turpināt uzraudzīt situāciju un informēt sabiedrību par visām izmaiņām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas