• 2024. gada 29. augusts 09:25
  • TV3
  • 7

Dabas muzeja izstādē "Gladiolas 2024" apmeklētāju balsojumā par skaistāko atzīta Laimoņa Zaķa šķirne

Dabas muzeja izstāde "Gladiolas 2024" piesaista apmeklētājus

Latvijas Nacionālā dabas muzeja izstāde "Gladiolas 2024" ir kļuvusi par nozīmīgu notikumu dārzkopības entuziastu un ziedu mīļu vidū. Šie krāšņie ziedi, kas iepriecina acis ar savām spilgtajām krāsām un eleganto formu, turpina iedvesmot apmeklētājus visā Latvijā. Izstāde ne tikai sniedz iespēju apskatīt dažādas šķirnes, bet arī ļauj katram apmeklētājam izvēlēties savu favorītu apmeklētāju balsojumā.

Apmeklētāju balsojumā uzvar Laimoņa Zaķa šķirne

Īpaši izcelta tika Laimoņa Zaķa šķirne, kura guva lielu atzinību apmeklētāju vidū. Pārsteidzoši krāsaini ziedi un izteiksmīga forma padara šo gladiolu par īstu dārgakmeni jebkurā dārzā. Apmeklētāji ne tikai balsoja par skaistākajiem ziediem, bet arī dalījās savās idejās un pieredzē par to, kā izvēlēties un audzēt gladiolas savās mājās.

Kuras šķirnes stādīt nākamajā gadā?

Izstāde "Gladiolas 2024" ir lieliska iespēja uzzināt, kuras šķirnes būs aktuālas un populāras nākamajā gadā. Piedaloties balsojumā, daudzi apmeklētāji izteica savas vēlmes un ieteikumus, kas dod priekšstatu par jaunākajām tendencēm dārzkopībā. Gladiolas ir ideāli piemērotas ne tikai dārziem, bet arī pušķiem, padarot tās par neatņemamu daļu no ikviena dārzkopja kolekcijas.

Aicinājums iedvesmot pašiem

Šī izstāde ir ne tikai modes skate ziediem, bet arī iedvesma visiem, kas vēlas ieviest skaistumu un krāsu savā dārzā. Ja joprojām nevarat izlemt, kādas gladiolas stādīt, noteikti pievērsiet uzmanību Laimoņa Zaķa šķirnei un citiem viesiem, kas guvuši popularitāti izstādē. Ikviens var atrast savu ideālo risinājumu un izveidot skaistu ziedu kompozīciju, kas priecēs acis visā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas