• 2024. gada 2. septembris 18:30
  • NRA
  • 8

Dana Bjorka atklāti par laiku, kad nevarēja pastaigāt

Dana Bjorka dalās pieredzē

Dana Bjorka, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra direktore, nesen viesojās populārajā "STV Pirmā" raidījumā "Kad viņas satiekas", kur viņa atklāti dalījās savās pārdomās par vecumu un dzīves izaicinājumiem. Raidījuma vadītāju uzdotie jautājumi ļāva Danei izpaust savas domas par to, kā ievērojami ietekmē viņas ikdienu sievišķās sajūtas un emocionālā labklājība.

Grūtības un pārdomas par vecumu

Sarunā Dana dalījās savās sajūtās par laiku, kad viņai bija grūtības fiziski aktīvi piedalīties ikdienā. Viņa atzīmēja, ka ir brīži, kad cilvēki saskaras ar sarežģījumiem, piemēram, veselības problēmām vai citiem apstākļiem, kas ierobežo viņu spējas. “Manuprāt, ir būtiski pievērst uzmanību tam, kā mēs pieņemam novecošanu un kā mēs sevi sagatavojam šim dzīves posmam," viņa sacīja.

Pensijas vecums un bailes no nekustības

Tanī pašā laikā Bjorka izteica savas bailes par to, ko viņa nevēlētos piedzīvot pensijas vecumā. Viņa uzsvēra, ka nevēlas kļūt par ierobežotu cilvēku, kas nesaprot pasauli un ir atkarīgs no citiem. “Man ir svarīgi saglabāt savu neatkarību un būt aktīvai sabiedrībā, pat ja gadu skaits palielinās,” viņa norādīja. Dana pauda pārliecību, ka attieksmi pret novecošanu var mainīt, izglītojoties un rūpējoties par sevi visu mūžu.

Atbalsts un sapratne sievietēm

Bjorka aicināja ikvienu sievieti būt atbalstošai viena pret otru, stāstot savas pieredzes un pārdomas par dzīvi un vecumu. “Sievietēm ir jāklausās un jāsaprot viena otru, jo kopā mēs varam izdzīvot grūtos brīžus un dalīties savā pieredzē,” viņa izteica aicinājumu. Šāda solidaritāte var palīdzēt cīnīties ar mītu par vecumu un palīdzēt sievietēm justies drošāk visās dzīves jomās. Dana Bjorka sarunā sniedza dziļu ieskatu savā dzīvē un pieredzē, kas var kalpot par iedvesmu visām sievietēm, aicinot tās būt aktīvām un aktīvām savu dzīvi, jauno gadu skaitļu priekšā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas