Desmit vārti pirmajās divās spēlēs: PSG izrēķinās ar MonpeljēFutbols — Francija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Desmit vārti pirmajās divās spēlēs: PSG izrēķinās ar Monpeljē

Francijas futbola meistari uzsāk sezonu ar jaudīgu sniegumu

Francijas augstākās futbola līgas jeb "Ligue 1" sezonu teicami iesākusi Parīzes "Saint-Germain" (PSG), demonstrējot lielisku spēli pirmajās divās mačos. Šovakar komanda savā laukumā ainaviskajā "Parc des Princes" ar iespaidīgu 6:0 sakāvi pārspēja Monpeljē, kā rezultātā PSG acumirklī nodemonstrēja savas noslēpumainās ambīcijas šīs sezonas cīņās.

Vārti un dominējoša snieguma pakāpe

Šajā spēlē PSG vairākas reizes pārsteidza Monpeljē aizsardzību, panākot vārtu guvumus, kas apliecināja vienotas komandas spēku un piesātinātību uzbrukumā. Uzbrucēju talants, kopā ar radošo spēlētāju grupu, šoreiz nodrošināja ne tikai uzvaru, bet arī iespēju demonstrēt sievietēm futbolu prestižā gaismā. Ar diezgan augsto vārtu skaitu - 10 vārti pirmajās divās spēlēs - PSG šobrīd izskatās kā bezbailīga komanda.

Jaunie talanti un komandas saliedētība

Jaunu talantu ieviešana komandā ir bijusi svarīgs faktors PSG panākumos. Spēlētāji, tādi kā Kylian Mbappé un Neymar, demonstrēja tajās spēlēs izcilu sadarbību un vārtu guvumus, piešķirot komandas sniegumam papildus sparu. Šāds izbahsim kodols nodrošina, ka trenerim ir plašas iespējas taktiskajā instrumentu arsenālā nākamajās spēlēs.

Nākamais izaicinājums

PSG, būdama titula aizstāve, beidzot deva skaidru signālu par savām paaudzēm un varēšanu sapņot par jauniem panākumiem. Sekojošās spēles būs nozīmīgas, lai noskaidrotu, vai komanda ilgtermiņā saglabās šo sniegumu un vai viņiem izdosies nostiprināt savu pozīciju virsotnē. Nākamās spēles pret citiem lielākajiem Francijas futbolā noteikti sniegs vairāk atbildes uz jautājumiem par PSG ambīcijām šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas