• 2024. gada 2. septembris 15:57
  • TV3
  • 13

Džeimsa Bonda filmas režisors atklāj, kādēļ nebija pārliecināts par Daniela Kreiga atbilstību lomai

Martina Kempbela atzīšanās par Džeimsa Bonda izvēli

Džeimsa Bonda franšīzes filmas “Kazino Royale” režisors Martins Kempbels nesen dalījās ar savām pārdomām par aktiera Daniela Kreiga izvēli, lai attēlotu leģendāro aģentu "007". Kempbels atklājis, ka, sākotnēji, viņam nebija pārliecības par Kreiga atbilstību šai ikoniskajai lomai.

Kāpēc radās šaubas?

Režisora vārdi liecina, ka viņš pievērsās aktiera fiziskajam izskatam un personīgajai harizmai. Pēc Kempbela vārdiem, Danielam trūka tradicionālās Džeimsa Bonda "šarms" un veidola, kas, viņaprāt, bija tik svarīgas, lai attēlotu slaveno aģentu. Viņš uzsvēra, ka Džeimsam Bondam ir jārada noteikta tēla doti pievilcība, un sākumā Kreigs to nepildīja viņa acīs.

Kā tika panākta pārliecība?

Tomēr Kempbels atzīst, ka pēc tam, kad Kreigs veica iezīmīgu uzstāšanos kastingā, viņa šaubas ātri izzuda. Režisors skaidro, ka, strādājot kopā ar Danielu, viņš sapratis viņa spēju pielāgoties un izpaust Džeimsa Bonda sarežģīto personību. Kreiga dimanta vārdā atklājušies daudz slāņu, un viņa spēja attēlot ne tikai šarmu, bet arī emocionalitāti un iekšējo konfliktu, padarījusi viņu par piemērotāko alternatīvu.

Jauns posms Džeimsa Bonda kino vēsturē

Daniela Kreiga ieceļošana šajā leģendārajā lomā iezīmēja jaunu posmu ne tikai aktiera karjerā, bet arī visā Džeimsa Bonda franšīzē. Kreiga izpildījumā šis aģents kļuva par mūsdienīgāku un atsaucīgāku figūru, reaģējot uz mūsdienu pasaules izaicinājumiem. Martino Kempbela atzīšanās skaidri parāda, cik būtiski ir strādāt ar aktieriem un dot viņiem iespēju parādīt sevi jaunajā un interesantā gaismā. Kopumā, šī pieredze pierāda, ka dažkārt pat visvairāk talantīgajiem un atpazīstamiem aktieriem ir nepieciešams laiks un telpa, lai pierādītu, ka var ieņemt pat visprasīgākās lomas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas