Džeksonam divi ātri vārti, ''Chelsea'' Londonas derbijā droši uzveic ''West Ham''Futbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Džeksonam divi ātri vārti, ''Chelsea'' Londonas derbijā droši uzveic ''West Ham''

Čelsi uzsāk maču ar spēcīgu sniegumu

Anglijas Premjerlīgas piektās kārtas spēle Londonā bija pilna emociju, kad "Chelsea" futbolisti saskārās ar saviem mūžīgajiem sāncenšiem "West Ham United". Šis derbijs solīja spriedzi un aizraušanos, un "Chelsea" komanda izpildīja cerības, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 3:0.

Nikolass Džeksons gūst divus vārtus

Mača ievadā par galveno varoni kļuva senegāliešu uzbrucējs Nikolass Džeksons, kurš precīzi sitot bumbu, guva divus vārtus jau pirmajā puslaikā. Viņa spēja izmantot savas fiziskās īpašības un ātrumu ļāva "Chelsea" paātrināt spēles tempu un radīt spiedienu uz "West Ham" aizsardzību. Vārtsarga nepārliecinošā sniegšana un aizsargu kļūdas nenoliedzami veicināja Džeksona sekmes.

Komandas kompakta spēle

"Chelsea" neapstājās pie diviem gūtajiem vārtiem. Komanda turpināja spēlēt aktīvi un izveidoja vairākus bīstamus uzbrukumus. Treneris Mauricio Pochettino izsacīja apmierinātību ar komandas sniegumu, norādot, ka spēlētāji izpildīja taktiskos uzdevumus un spēlēja komandas labā. Trešais vārtu guvums, ko paveica Mason Mount, pilnībā nostiprināja "Chelsea" pārsvaru un ļāva viņiem droši doties uz mača noslēgumu.

West Ham cīņa par atspēlēšanos

"West Ham" bija spiests pielāgoties savām neveiksmēm un centās atrast ceļus, lai samazinātu rezultāta starpību. Tomēr viņu centieni bija neveiksmīgi, un "Chelsea" ļāva tikai dažas bīstamas iespējas. Aizsardzības kļūdas un neprecīzi sitieni no mājiniekiem apgrūtināja viņu atgriešanās iespējas.

Paskats uz nākotni

Šī uzvara noteikti piešķirs "Chelsea" komandas dalībniekiem papildus pašapziņu un motivāciju turpmākajās spēlēs. Arī sezonas sākumā izrādījušās grūtības tagad tiek aizmirstas, un fani var cerēt uz labām iznākuma rezultātā. Savukārt "West Ham" būs jāpārvērtē stratēģija un cīņā par punktiem sērijā jāmeklē jaunas iespējas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas