Dženija Gērta paziņo, ka laulības laikā ar Deivu Abramsu piedzīvojusi divus spontānos abortusAizjūru slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 15:30
  • TV3
  • 3

Dženija Gērta paziņo, ka laulības laikā ar Deivu Abramsu piedzīvojusi divus spontānos abortus

Dženijas Gērta emocionālās atklāsmes par laulību un zaudējumiem

Seriālu zvaigzne Dženija Gērta nesen dalījās emocionālā atklāsmē par savu laulību ar Deivu Abramsu, atklājot, ka viņa laikā ar vīru ir piedzīvojusi divus spontānos abortus. Neskatoties uz sirdssāpinājošajiem notikumiem, Gērta uzsvēra, ka viņu attiecības paliek spēcīgas un laimīgas.

Trīs meitu mamma un sapnis par papildinājumu ģimenē

Šobrīd Dženija ir trīs meitu māte, un viņa vienmēr vēlējusies dāvāt vīram kopīgu atvasi. Aktrise atzīst, ka ģimenes paplašināšanas plāni bijuši viņu sarunās, taču dabiski mēģinājumi nav nesuši gaidītos rezultātus. Šie zaudējumi ir bijuši smagi, taču Dženija ir apņēmības pilna turpināt.

Atbalsts un stiprums grūtībās

Gērta atklāja, ka ģimenes atbalsts ir bijis nenovērtējams šajos grūtajos brīžos. Viņas attiecības ar Abramšu ir kļuvušas vēl spēcīgākas, un viņi kopā pārdzīvojuši šo sāpīgo pieredzi. Aktrise uzsver, cik svarīgi ir būt viens otram blakus un atbalstīt, jo tas palīdz tikt pāri grūtībām.

Optimisms nākotnei

Neskatoties uz piedzīvotajiem zaudējumiem, Dženija Gērta saglabā optimismu par nākotni. Viņa tic, ka viņu sapnis par vēl vienu bērnu var piepildīties, un pāri ir apņēmības pilni turpināt censties. Aktrise ir iedrošinājusi citus, kuri saskaras ar līdzīgām grūtībām, būt stipriem un meklēt atbalstu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas