Dziedātāja DIONA: «Emocijas nav jāslēpj» (+VIDEO)Kultūra
Foto un virsraksts: VS
  • 2024. gada 27. jūlijs 08:23
  • VS
  • 8

Dziedātāja DIONA: «Emocijas nav jāslēpj» (+VIDEO)

Video skaties šeit

Jaunais singls "Atpakaļ sauc"

Latvijas dziedātāja DIONA ir laidusi klajā savu jauno singlu "Atpakaļ sauc". Šī dziesma veidojas kā stāsts par dzīves attiecību ironiju, kad cilvēki bieži alkst viens otra, taču katrs to dara citā laikā, kas nekad nesaskan abiem kopā. Tas ir temats, kas daudziem noteikti būs pazīstams un saprotams.

Dziesmas iedvesma un personiskā pieredze

DIONA atklāj, ka ir bijusi attiecībās, kurās viņa ir jutusies neievērota un nesadzirdēta. "Esmu bijusi attiecībās, kur šķiet, ka nesaņemu uzmanību, mani nenovērtē, neuzklausa," viņa stāsta. Šie sajūtas galu galā noveda pie strupceļa, un attiecības beidzās. Tieši šīs pieredzes dēļ, DIONA radīja dziesmu, kuras vēstījums ir par zaudētām iespējām un žēlumu, kad "vilciens jau ir aizbraucis".

Emocionālā ceļojuma atspoguļojums

Dziesmas autorība ir pati DIONA, un tās tapšana ir bijusi unikāls process, kas aizsākās pirms pāris gadiem un tika pabeigts šovasar. Māksliniece pauž, ka tagad, būdama citā dzīves posmā, viņa ir spējusi apzināties brīvības sajūtu, pabeidzot šo darbu. "Emocijas nav jāslēpj, tās ir jāizdzīvo," uzsver DIONA, piebilstot, ka pat grūtos brīžos ir svarīgi nepadoties.

Brīvības un mierinājuma sajūta

DIONA uzsver, ka dziesmas vēstījums nav izsaukums kādam, lai viņu "sauktu atpakaļ". Tā ir uzsvaru uz mieru pēc vētras, kas simbolizē brīvības, mugurkaula esamības un kāda dzīves posma noslēguma sajūtu. "Lai arī var šķist, ka viss ir 'vilkts aiz astes', arī šī pieredze var novest pie pozitīva, kas ļauj saskatīt pareizo ceļu," viņa piebilst. Aicinām visus līdzjutējus iegremdēties DIONA jaunā singla "Atpakaļ sauc" muzikālajā pasaulē un izjust emocijas, kas, kā dziedātāja atgādina, ir jāizdzīvo.

Skatieties DIONA "Atpakaļ sauc" video šeit!


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas