Forato MXGP karjeru gatavojas turpināt uz "Honda" motociklaMotoru sports — Moto
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Forato MXGP karjeru gatavojas turpināt uz "Honda" motocikla

Forato jaunais posms MXGP karjerā

Alberto Forato, talantīgais motocikla sacensību braucējs, gatavojas turpināt savu MXGP karjeru, pārejot uz "Honda" motociklu. Pāreja uz "SR Motoblouz Honda" komandu liecina par Forato apņemšanos un vēlmi iegūt jaunas iespējas pasaules čempionātā motokrosā.

Jonass noslēdz līgumu ar "Kawasaki"

Kamēr Pauls Jonass ir jau noslēdzis līgumu ar "Kawasaki" rūpnīcu, Forato cerēja uz veiksmīgu sadarbību ar Jonasa komandu. Neskatoties uz iespēju strādāt kopā ar savu bijušo komandas biedru, Forato ir izvēlējies doties jaunā virzienā, kas varētu sniegt viņam nepieciešamo atbalstu un potenciālu attīstībai.

Jaunas cerības "SR Motoblouz Honda" komandā

Forato pāreja uz "SR Motoblouz Honda" ir solīgs solis viņa karjerā. Hokusa un jauni izaicinājumi var radīt jaunas iespējas un veicināt Forato attīstību kā braucējam. "Honda" ir prestižs motociklu zīmols, un šī sadarbība var būt izšķiroša viņa panākumiem nākamajā sezonā.

Forato plāni un nākotne

Nākamā sezona ir svarīgs solis Forato karjerā, un viņš ir apņēmies pierādīt sevi uz jauna motocikla. Motokrosa fani gaida, kā jaunais līgums ietekmēs viņa sniegumu, un vai Forato spēs izcīnīt godalgotas vietas pasaules čempionātā. Viņa apņēmība un jauns komandas atbalsts varētu novest pie nozīmīgiem sasniegumiem nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas