FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezonaZiņas
Foto un virsraksts: Diena

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Vairāk foto skaties šeit

Atklāšanas pasākums Zemgales Olimpiskajā centrā

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta _Sporto visa klase_ 11. sezona. Šis pasākums pulcēja lielu skaitu skolēnu, skolotāju un sporta entuziastu, kuriem bija iespēja piedzīvot daudzveidīgas sporta aktivitātes un uzzināt par projekta mērķiem.

Projekta dalībnieki un iesaistītie bērni

Jauno 2024./ 2025. gada mācību sezonu uzsākušas 355 klases no 106 skolām, iesaistot 7100 bērnus. Šis skaitlis liecina par projekta augošo popularitāti un pozitīvo ietekmi uz Latvijas izglītības sistēmu, veicinot bērnu iesaistīšanos sportā un aktīvā dzīvesveidā.

Lielākais dalībnieku skaits projekta vēsturē

Projekta vēsturē šis ir otrs lielākais dalībnieku skaits sezonā, kas liecina par arvien pieaugošo interesi par fiziskām aktivitātēm un veselīgu dzīvesveidu. «Sporto visa klase» mērķis ir ne tikai radīt apstākļus fiziskām aktivitātēm, bet arī attīstīt bērnu visaptverošas prasmes, kas nepieciešamas nākotnē.

Noslēgumā

Atklāšanas pasākums iezīmēja jaunu posmu projekta attīstībā un apliecināja Latvijas sabiedrības un izglītības iestāžu apņemšanos veicināt bērnu veselību un aktivitāti. Projekts _Sporto visa klase_ turpinās sniegt iespējas bērniem sportot un attīstīties, sekmējot veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas