"Ferencváros" pirmajā trešdaļā iemet piecas ripas un apspēlē ElektrēnusHokejs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Ferencváros" pirmajā trešdaļā iemet piecas ripas un apspēlē Elektrēnus

Ferencváros dominē pirmajā trešdaļā

Budapeštas "Ferencváros" komanda uzsāka IIHF Kontinentālā kausa izcīņas otro posmu ar iespaidīgu sniegumu, pirmajā trešdaļā iemetot piecas ripas. Spēle norisinājās Transilvānijas pilsētā Brašovā, un Ungārijas spēcīgākā hokeja komanda nopietni apdraudēja Lietuvas čempionus, Elektrēnu "Energija".

Spēles gaita un rezultāti

Pirmajā trešdaļā "Ferencváros" izcēlās ar agresīvu spēli un precizitāti metienos, nodrošinot sev pamatīgu pārsvaru. Šis pārsvars nostiprināja viņu pozīcijas, un otrajā trešdaļā komanda turpināja dominēt, beidzot spēli ar rezultātu 6:0.

Elektrēnu "Energija" izaicinājumi

Lai gan "Energija" bija labi sagatavojusies, komanda netika pietiekami tuvu pretinieku vārtiem. Viņi mēģināja pielāgot savu taktiku un atrast iespējas, taču "Ferencváros" aizsardzības līnija izrādījās necaurlaidīga. Lietuvas čempioniem būs jādomā par uzlabojumiem pirms nākamajām spēlēm.

Nākamie turnīra izsitiens

Ar šādu pārsteidzošu uzvaru "Ferencváros" pierādīja savu spēku un ambīcijas IIHF Kontinentālā kausa izcīņā. Komanda gatavosies turpināt savu ceļu turnīrā, un fani ar nepacietību gaida nākamās spēles, cerot, ka viņu favorīti turpinās attīstīt savu sniegumu un iepriecināt līdzjutējus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas